Jurek Bemanning

Business controller till utvecklande tjänst

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en business controller till ett mycket spännande uppdrag strax utanför Göteborg. I denna roll kommer du att arbeta med analys, budgetfrågor, rapportering samt prognoser. Ytterligare arbetsuppgifter som förekommer är uppföljning utav nyckeltal och investeringsfrågor. Du kommer stötta och leverera vid beslutsfattande samt vara en affärs- och diskussionspartner för organisationens chefer. Vidare är du delaktig i ledningsgruppen och du rapporterar till CFO´n i Düsseldorf. Du kommer även att ha ett nära samarbete med operativa chefer i Sverige.

Du kommer att ha en varierande och spännande arbetsdag med många kontaktytor såväl nationellt som internationellt då detta är en global organisation med kontor på flera platser runt om i världen. Du kommer att ha kontakt med bland annat shared service center som sitter i Prag. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående, där det finns mycket goda chanser för anställning direkt hos kunden.

Vem söker vi?
Till denna roll söker vi dig som har en universitetsexamen inom ekonomi och har jobbat några år; Har du tidigare erfarenhet av controlling är detta meriterande men inget krav. Kanske har du en gedigen redovisningsbakgrund och är redo för att ta nästa steg i din karriär? Som person tror vi att du är resultatorienterad, noggrann, trygg och duktig på siffror. Du är engagerad i ditt arbete och drivs av att hela tiden försöka blicka framåt och se nya möjligheter.

Detta är en chans att ta ansvar och få såväl utveckla som utvecklas i en spännande global organisation med god stämning, härligt arbetsklimat och kollegial stämning.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med mycket utvecklingsmöjligheter på ett expansivt företag beläget strax utanför Göteborg. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kunden. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Business controller till utvecklande tjänst