Jurek Bemanning

Business Controller till ClearOn

Om företaget

ClearOn leder utvecklingen av kuponger och betaltjänster i handeln. Dessutom utvecklar och säljer vi kassasystem under varumärket Wave. Vårt fokus är att erbjuda tjänster som skapar mer värde i kassan. Det gör vi i nära samarbete med handeln, leverantörer och banker som är online med 6000 butiker i vårt innovativa clearingsystem. Idag är vi ett betalningsinstitut under Finansinspektionens tillsyn med 50-års erfarenhet av sömlösa clearingprocesser i handeln. Läs gärna mer på www.clearon.se

Arbetsbeskrivning

Som Business Controller är dina främsta arbetsuppgifter är att analysera och följa resultat, omsättning och marginaler. Du arbetar operativt med budget, affärsplan och prognosarbetet.  Du tar fram och bistår ledning och beslutsfattare med rapporter och analyser. Du rapporterar direkt till Chef för Business Control som är en del av ekonomifunktionen, som består av sju personer.

Tjänsten innebär även att:

  • Bygga rapporter och analysera data från Excel och Microsofts BI verktyg
  • Underhålla och utveckla månatliga rapporteringspaket och BI-lösningar
  • Underhålla och utveckla produktkalkyler samt lönsamhetsanalyser för företagets tjänster
  • Stödja och supportera verksamheten i olika ekonomiska frågeställningar
  • Stötta redovisningsenheten med vissa avstämningar och årsredovisning
  • Vara delaktig och drivande i ClearOns implementation av nytt affärssystem

Vem är du

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att ha arbetat som Business Controller samt har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi söker en driven person som är nyfiken, kommunikativ och som trivs i en föränderlig miljö där du själv förväntas bidra till förändring. Vi utgår från att du har en analytisk förmåga och är en noggrann, strukturerad och lösningsorienterad person. För att lyckas i tjänsten tror vi att du även har goda redovisningskunskaper vilket hjälper dig att se samband och dra slutsatser.

Du är kvalitetsmedveten, systemkunnig och har avancerade kunskaper i Excel. Kunskaper i PowerPivot, VBA och SQL är meriterande.

Du erbjuds

Är du den vi söker erbjuds du ett lärorikt och utvecklande arbete hos ett bolag i förändring. Tjänsten är placerad på ClearOns kontor i Liljeholmen.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se snarast då intervjuer sker löpande.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Business Controller till ClearOn