Jurek

Business Controller till Care of Sweden

Nu har du en fantastisk möjlighet att ta nästa steg i karriären som Business Controller hos Care of Sweden! Vi söker dig som har en stark vilja att bidra, är bra på att skapa relationer och drivs av utveckling!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Business Controller blir du en viktig del av ekonomiteamet och övriga organisationen! Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå i:

 

• Ekonomiska analyser med fokus på försäljning och även produkt- och kostnadskalkylering

• Ansvara för budget- och prognosarbete

• Driva och leda förändringsarbete vad gäller rapporter och analysverktyg

• Uppföljning och rapportering

 

Du rapporterar direkt till CFO och tillhör ekonomiteamet som består av dig själv och ytterligare två personer. Du kommer även ha många kontaktytor i övriga organisationen, främst inom försäljningsteamen men också inom produktion och IT.

 

Vem är du?

Troligtvis har du en relevant akademisk utbildning och minst några års erfarenhet av controlling/ekonomistyrning. Har du en bredare bakgrund som konsult eller från revision, alternativt från ett tillverkande bolag är det meriterande. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en stark kommunikativ förmåga och är bra på att bygga relationer i en organisation, oavsett yrkesbakgrund. Vi tror att du motiveras av att ingå i ett team där man arbetar tillsammans mot en målsättning och att du stimuleras i en miljö med en hög förändringstakt. Vidare trivs du att vara en del av ett team och har en flexibilitet och stark samarbetsförmåga, samtidigt som du gärna tar eget ansvar och självständigt driver dina ansvarsområden framåt. Om du har en vana av att arbeta i Excel och PowerBI är det också meriterande.

 

Du erbjuds

En spännande roll i ett spännande bolag i tillväxt! Du kommer att ha stora möjligheter att både utvecklas och påverka tillväxtresan framåt. Du välkomnas in i ett bolag där det händer mycket och fokus ligger på att hitta lösningar för att möta utmaningarna. Fokus ligger även på teamarbete och att skapa en positiv känsla av att arbeta tillsammans!

 

Om Care of Sweden

Care of Sweden ett expansivt medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster till vården. Bolaget har betydande marknadsandel och är specialiserade på avancerade madrasser för såväl förebyggande vård som för behandling av trycksår. Care of Sweden har kunder i Sverige samt betydande export till Europa, Asien och Australien. Bolaget har ca 105 medarbetare och omsätter 230 MSEK, företagets huvudkontor ligger i Tranemo, söder om Borås.

 

Vision: Att tillsammans med vården eliminera trycksår, arbetar de kontinuerligt med att utveckla produkter genom egen RnD och i samarbeten i olika forskningsprojekt. Care of Sweden har en stark tillväxt och erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

 

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Care of Sweden med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Rosenqvist på jenny.rosenqvist@jurek.se eller 076-002 69 40.

 

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

 

Område

Tranemo

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Tranemo . Publicerat : 18 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Business Controller till Care of Sweden