Jurek Bemanning

Business Controller rekryteras till internationellt bolag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Vi söker nu en Business Controller till vår kund som är ett stort internationellt bolag verksamma inom produktförsäljning. Vår kund är ett företag som erbjuder sina anställda utveckling och utbildning, med ett internt universitet finns det stora möjligheter att växa och utvecklas i bolaget.

Arbetsbeskrivning

Söker du en verksamhetsnära roll där du får vara med och vidareutveckla arbetet i en organisation som präglas av flexibilitet och engagemang? Då kan rollen som Business Controller hos vår kund vara något för dig!

I rollen som Business Controller kommer du arbeta brett inom controllerområdet mot den nordiska marknaden. I denna roll arbetar du nära sälj- och marknadsavdelningen där du stöttar i diverse kostnadsrelaterade frågor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta analys, kvalitetskontroll samt ett ansvar för att operativt arbeta med budget, affärsplan och prognosarbete. Vidare kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

- Cost Management
- Lönsamhetsanalyser och medföljande rekommendationer mot marknads- och säljteam
- Vara delaktig i och ansvara för utrednings- och effektiviseringsprojekt inom controllingområdet
- Delvis ansvarig vid bokslutsarbete samt vid revision

Som Business Controller kommer du att ha en viktig och varierad roll där du blir en del av företagets European Finance Community. Du arbetar nära Sales Controller och rapporterar till Finance Manager. Tjänsten innefattar några internationella resor per år.

Vem är du?

Vi söker dig med ekonomexamen från högskola eller motsvararande. Du har en god förståelse för ekonomiska flöden och har arbetat inom controlling i 1–3 år. Du talar och skriver engelska och svenska flytande och du är en expert i Excel!

Som person är du självgående, driven och du har en förmåga att prioritera. Arbetet ställer höga krav på din sociala kompetens samt flexibilitet och vi förväntar oss att du har ett gott omdöme och tycker om ett högt arbetstempo. För att trivas hos oss är du prestigelös och kommunikativ då du har lätt att arbeta såväl individuellt som att samarbeta och skapa relationer. Du är van att arbeta med komplexa frågor och planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Vidare är du en analytisk person och du är duktig på att se samband och dra slutsatser.

Du erbjuds

Du erbjuds en stimulerande, varierande och utvecklande tjänst där du kommer att ha mycket kontaktytor. Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till deras utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vår kund med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på 0761 – 83 55 24 eller maria.holmberg@jurek.se.

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Business Controller rekryteras till internationellt bolag