Jurek Bemanning

Business Controller med intresse för utveckling till Arriva

 

Arriva söker nu en engagerad Business Controller med ansvar för rapportering och utveckling av processer för ett vikariat på 1 år.

 

Arbetsbeskrivning

I din roll som business controller kommer du huvudsakligen att stödja huvudkontoret med ekonomisk information och ansvara för resultatuppföljning och ekonomistyrning. Du kommer även att ansvara för att upprätta och hålla ihop arbetet med rapportering av månadsresultat samt budget och forecast till Arrivas ledningsgrupp och Arriva Group.

 

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av följande:

  • Analysera intäkts- och kostnadsavvikelser samt nyckeltal, statistik och balansräkning
  • Ansvara för att ta fram rapporter för buss- och tågdivisionen inför de månadsvisa business reviews som genomförs.
  • Koordinera och kvalitetssäkra bokslut, rapportering, budget och prognos för huvudkontorets kostnadsställen
  • Skapa och presentera tillförlitliga ekonomiska analyser och prognoser
  • Ansvar för framställande av rapportering till Arriva Group
  • Ansvar för framställande av MBR-rapporter för buss och tåg

 

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en utåtriktad och flexibel person med ett eget driv. Du har en akademisk examen och ca 5 års arbetslivserfarenhet gärna med bakgrund från controlling och med goda redovisningskunskaper. Du har en bra förmåga att kommunicera och skapa relationer inom organisationen samtidigt som du är lösningsorienterad. Vi har också behov av att du kan bidra till vårt utvecklingsarbete av ekonomistyrningen, avseende processer, arbetssätt och systemstöd och ser gärna att du gillar att driva förbättringsprojekt

 

Vidare värdesätter vi att du är en prestigelös person som uppskattar bra teamwork och bidrar till ett gott företagsklimat. Du är en van användare av Excel och det är meriterande om du även har erfarenhet från SAP och/eller Axiom. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Du erbjuds

Du kommer vara placerad på vårt kontor i Liljeholmen och tillhöra ett öppet och glatt team på 6 controllers.

 

I den här rekryteringen samarbetar Arriva med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka.

 

Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.

 

Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida https://www.arriva.se/om-arriva/

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Marie Källström

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Business Controller med intresse för utveckling till Arriva