Jurek Bemanning

Business Controller med intresse för träning & hälsa till Itrim

Har du ett brinnande intresse för hälsa och motion? Vill du arbeta i ett prestigelöst och familjärt ekonomiteam i en positiv företagskultur? Har du ett gott siffersinne och trivs i en bred roll som Business Controller - då har vi tjänsten för dig!

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att tillhöra ett hjälpsamt ekonomiteam på sex personer. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av följande:

  • Analys och uppföljning av försäljningsmix och lönsamhet
  • Analys och uppföljning av verksamhetens olika affärsområden
  • Budget- och prognosarbete
  • Stötta i redovisning och årsredovisning
  • Förvalta och utveckla rapportverktyget Bizview

Du rapporterar direkt till ekonomichef och ansvarar primärt för resultatrapportering mot styrelse och företagsledning men även för analyser av resultatet. Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer du vid behov att hjälpa till med övriga arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen.

 

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en positiv och flexibel person med ett eget driv. Du har en eftergymnasial utbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter, alternativt med bakgrund inom revision. Du besitter goda redovisningskunskaper i kombination med erfarenheter från finansiell analys.

 

Vidare ser vi att du som person utstrålar energi och servicemedvetenhet. Du är kundfokuserad samt har ett gott ordningssinne och är öppen för att förmedla nya tankar och idéer. Vi värdesätter att du är en prestigelös person som uppskattar bra teamwork och bidrar till ett gott företagsklimat. Du har goda kunskaper i Excel och fördelaktigen erfarenhet från rapportverktyget BizView. För att trivas hos oss är det också viktigt att du har ett intresse för träning och hälsa.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett roligt och omväxlande arbete i en engagerad och hälsosam miljö med högt i tak. Dina kollegor brinner för ekonomi och har en hög servicenivå. Tjänsten är placerad på Itrims huvudkontor på Karlavägen 102.

I den här rekryteringen samarbetar Itrim med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Perneryd på caroline.perneryd@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Itrim är en svensk kedja som startade 2003 och finns på ca 30 ställen i Sverige. Vi skapar skräddarsydda program och är experter på det personliga stöd som behövs för att nå hållbara viktminskningsresultat. Genom nya, sundare mat- och träningsvanor och den motivation som behövs för att göra dessa till en del av livsstilen når våra medlemmar just sina mål. Tillsammans med våra medlemmar bygger vi ett individuellt anpassat program med en personlig Itrim-coach och/eller en personlig tränare som ger stöd, pepp och vägledning för att nå i mål och skapa nya bestående och hållbara beteenden.

 

Vi som jobbar inom Itrim bidrar med ett stort personligt engagemang med något vi verkligen brinner för - att inspirera människor till en mer hälsosam och hållbar livsstil. Hos oss är det en självklarhet att medlemmen står i fokus och att alltid vara sälj- och serviceinriktad. Genom att ha god kunskap och mycket energi kan vi få fler att må bättre och nå sina hälsomål.

 

Itrims supportkontor bistår alla franchise- och licenstagare inom en mängd områden. Förutom löpande konceptutveckling hjälper vi bland annat till med att hitta och bygga om lokaler, frågor kring den dagliga driften, utrustning på centren, upphandling av tjänster och produkter, kvalitetssäkring, ekonomi, samt marknadsföring och PR.

Välkommen till #bästajobbet!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Caroline Perneryd
caroline.perneryd@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Business Controller med intresse för träning & hälsa till Itrim