Jurek Bemanning

Business Analyst till IPQ

IPQ erbjuder en unik rådgivning som sammanför Juridik, teknik och företagsekonomi. Du kommer att arbeta inom affärsområdet Professional Services som arbetar med att systematiskt kartlägga företags innovation och konkurrensfördelar för att identifiera vart och hur kontroll kan skapas. Syftet är att IPQs kunder ska få en ökad förståelse av sin nulägessituation och var de bör lägga tid och resurser för att nå sina mål och behålla/stärka sin position på marknaden, i ett långsiktigt perspektiv. Allt med utgångsläge i Innovationsjuridik.
Läs gärna mer på www.ipq.se

Är du Genuint intresserad av företagande?

IPQ söker dig som har ett exceptionellt driv och kan se helhet och komplexa samband och som vill arbeta nära företagsledningar i projektform för att stärka företags konkurrensfördelar genom Innovationsjuridik. IPQ växer, ta chansen och var med på vår resa i rollen som Business Analyst!

På IPQ Professional services samarbetar vi med våra kunder för att skapa lönsam Intellectual Property. Detta gör vi genom att utveckla och implementera strategier som ger överblick över konkurrensfördelar och innovation. Därmed sammanför Professional Services IPQs kärnkompetenser, juridik, företagsekonomi och teknik och levererar en unik strategisk rådgivning. Bland kunderna finns företag som har ledande marknadspositioner inom medicinteknik, fordonsindustrin, telekommunikation och finansiell teknik.

Arbetsbeskrivning
IPQ Professional Services är under uppbyggnad, och du kommer vara en viktig pusselbit i denna uppbyggnad. Vi har som mål att bli global kunskapsledare inom vår nisch. Du kommer att få arbeta med stor variation i arbetsuppgifterna och med möjlighet att växa in i rollen och få en brant inlärningskurva.

IPQ Professional Services riktar sina tjänster enbart mot företagsledningar. Som Business Analyst ansvarar du för informationssamling, strukturering samt att analysera data och utforma rapporter efter dina slutsatser. Du kommer att arbeta nära en mer erfaren kollega och få stöttning. Är du rätt person så kommer du snabbt att få mer ansvar.

Rollen består av tre primära delar;
1. Drivande säljarbete mot kund och prospekts, vilket inkluderar möten, sälj- och behovsanalyser, direkt uppsökning av företag och offertarbete
2. Leverera i projekt mot kund genom att ta fram strategier och implementera handlingsplaner
3. Fortsätta driva IPQ Professional Services erbjudande i form av utveckling av metodik och rådgivningstjänster.

Vem är du
För att passa i rollen har du stort intresse för företagande, innovation och entreprenörskap. Vi ser att du har både ett stort driv och en god analytisk förmåga då arbetet innefattar analys av komplexa samband och att dra slutsatser av stora mängder data.

Som person är du resultat- och målinriktad samtidigt som du är självgående i ditt arbetssätt och har en god förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behåller lugnet när tempot är högt. Du kommer att ta del av konfidentiell information varför det även är av stor vikt att du är ansvarsfull och visar på integritet i din arbetsroll.

Vi tror att du har 1-3 års arbetslivserfarenhet, med examen inom Teknik eller Management t.ex. med inriktning mot Business Design/Technology, Management eller liknande. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, övriga språkkunskaper är meriterande.

Du erbjuds
IPQ erbjuder en arbetsplats med högt tempo och med bästa läge mitt i City. Vi har en mycket bra stämning och ambitiösa och engagerade kollegor och hos oss kan du vänta dig spännande utmaningar och högt i tak. Alla på företaget delar inställningen att allt är möjligt. Rollen passar dig som trivs att arbeta med frihet under ansvar och som vill utvecklas inom managementprocesser. Du kommer att få en mycket bra inblick i olika typer av affärsmodeller i många olika branscher inom svenskt näringsliv.

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Vänligen skicka ansökan med CV, personligt brev och betyg via www.jurek.se. Vi tar gärna in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek; Charlotte Brasch, tel: 0731-425064 eller researchkonsult Pernilla Svensson tel: 0706-808001

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Charlotte Brasch
0731-42 50 64
Charlotte.brasch@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Business Analyst till IPQ