Jurek

Brf kunnig ekonom till uppdrag i city

För kunds räkning, ett entreprenöriellt bolag inom ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar söker vi nu dig som tidigare jobbat med redovisning för bostadsrättsföreningar och är tillgänglig omgående! Detta är ett konsultuppdrag med start snarast och löper under pågående rekrytering. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm.

Som bolagsekonom kommer du ansvara för den löpande ekonomiska förvaltningen av BRF:er. I dina arbetsuppgifter ingår att kvalitetssäkra den löpande bokföringen som sköts av den outsourcade partnern. Du kommer även vara delaktig i budgetprocessen. Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du ha ett nära samarbete med Kundansvariga.

Du rapporterar till CFO och kommer ha ett nära samarbete med en outsourcingspartner som är placerad i Sverige och i Rumänien.


Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning inom redovisning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av fastighetsbranschen och dess regelverk inom redovisning. Du får gärna ha jobbat analytiskt och gjort budget sen tidigare men inget krav. Vi ser dock att du har god förståelse för balans och resultaträkning, men stöttning finns att få av chefen och även upprättade mallar finns att tillgå.

För att vara framgångsrik i den här rollen ser vi att du är en positiv och driven person som har lätt att samarbeta med övrig personal. Du är en typisk "doer" som får saker gjorda och orädd att ta dig an nya arbetsuppgifter


Du erbjuds

Du erbjuds en spännande roll i ett ungt, dynamiskt och snabbt växande bolag, som redan blivit en av Sveriges största aktörer inom Brf-segmentet. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper under pågående rekrytering.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall 
sophie.hersvall@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Ansök på: www.jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
 
Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Brf kunnig ekonom till uppdrag i city