Jurek Bemanning

Brann söker jurist med gedigen erfarenhet inom immaterialrätt

Om verksamheten
Brann är en av Nordens större fullservicebyråer inom immaterialrätt, som skapar, förvaltar och försvarar över 60 000 rättigheter åt över 4 000 klienter inom alla branscher och tekniska områden. Med drygt 50 medarbetare och med kontor i Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg erbjuder Brann kvalificerade tjänster och rådgivning inom allt som har med immaterialrätt att göra.

 

 

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en senior jurist till vårt kontor i Malmö, som idag består av tre patentkonsulter och två paralegals. Du kommer att bistå våra klienter med rådgivning främst inom det immaterialrättsliga området men även i övriga affärsjuridiska frågor. I förekommande fall kommer du driva processer samt företräda i domstol. Vidare består en stor del av arbetet i att både identifiera nya affärer samt utveckla befintliga affärer.

 

 

Vem är du?
Du har flera års relevant arbetslivserfarenhet, gedigen kunskap inom immaterialrätt och förmåga att självständigt ge klienter rådgivning inom det immaterialrättsliga området. Vi ser gärna att du även har arbetat inom andra verksamhetsområden inom affärsjuridiken och har processvana. Som person är du utåtriktad, självständig och orädd. Vidare har du affärssinne och förmåga att marknadsföra dig själv och byrån.

 

 

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll på en modern immaterialrättsbyrå i tillväxtfas. Brann präglas av en prestigelös företagskultur med utrymme för flexibilitet för arbetstagarna. Det finns även förutsättningar för att bli delägare i byrån. Malmökontoret är centralt beläget i ljusa, moderna lokaler i en K-märkt byggnad. Besök gärna vår hemsida www.brann.se för mer information om vår verksamhet.

 

I denna rekrytering samarbetar Brann med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar via Jureks hemsida www.jurek.se så snart som möjligt.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på 0702-917046 alternativt agnes.smedberg@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Område:
Malmö
Skåne län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Agnes Smedberg
agnes.smedberg@jurek.se

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Brann söker jurist med gedigen erfarenhet inom immaterialrätt