Jurek Bemanning

Bostadsförmedlingen söker Gruppchef till Kundservice

Om bolaget

Bostadsförmedlingen i Stockholm AB förmedlar lediga hyreslägenheter i Stockholmsregionen. Genom en effektiv digital förmedlingstjänst och ett samarbete med fler än 200 fastighetsbolag förmedlade vi under 2016 närmare 12 000 lägenheter. Både från privata och kommunala bolag.

Vår roll är att på en svår bostadsmarknad göra det lite enklare att hitta och hyra ut hyresrätter i regionen. Vi är idag cirka 95 medarbetare och ingår i koncernen Stockholms stadshus AB, som ägs av Stockholms stad. Läs gärna mer på www.bostad.stockholm.se

Kundservice

Inom Kundservice arbetar drygt 20 medarbetare, en gruppchef samt en avdelningschef.  Våra värderingar är att vi vill vara professionella, moderna och ha ett gemensamt fokus på kundupplevelsen. Vi drivs av att skapa värde i allt vi gör och att jobba för kundens bästa.

Arbetsbeskrivning

På Kundservice är medarbetarna ansiktet utåt för kunderna i bostadskön där Gruppchefen behöver kunna leda och prioritera arbetet. Gruppchefen har ett nära samarbete med Avdelningschefen för Kundservice och rapporterar till motsvarande. I rollen ingår att mäta och följa upp det dagliga arbetet samt rapportera mål och resultat för att upprätthålla kvalitets- och servicemål för verksamheten. Du kommer även ingå i olika utvecklingsprojekt för verksamheten och det är därför viktigt att du är van att leda och utreda samt kan vara ett tryggt stöd i kundklagomål för dina medarbetare.

Att vara Gruppchef på Kundservice innebär att du arbetar både nära och inom verksamheten, där mycket av dina arbetsmoment är rent operativa men med viss strategisk inriktning.

Din Profil

Du har 2 – 3 års erfarenhet av att tidigare arbetat som ledare inom liknande verksamhet. Du har även tidigare arbetat i verksamheter där det varit värdefullt att mätas, både när det handlar om kvalitativa som kvantitativa mål och där fokus på kund och service är nyckeln. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet att ha jobbat med bemanning, hålla i och leda svåra samtal och kan tala flera språk.

Vi söker dig som har en personlig mognad och som är stabil och trygg i dig själv. Du har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare och är genuint intresserad av människor samt drivs av att se andra utvecklas. Du har lätt för att kommunicera och förmedla information på ett tydlig och enkelt sätt.

För att lyckas i rollen är det av stor vikt att du är lyhörd, entusiasmerande och van vid att fatta egna beslut.

Vi erbjuder

Bolaget befinner sig i en spännande utvecklingsfas där jämställdhet och mångfald genomsyrar verksamheten. Hos Bostadsförmedlingen har vi ett nära ledarskap och vi arbetar i team med kontinuerlig feedback och telecoaching som är en naturlig del av vardagen.
Vi sitter i öppet kontorslandskap och idag har vi kontoret centralt beläget på Kungsholmen nära Centralen. Under hösten 2018 flyttar vi till Globenområdet.

Hälsa och friskvård är en viktig del i vårt dagliga arbete och vi strävar efter en bra balans i livet, därför erbjuder företaget en friskvårdstimme i veckan och vi har även friskvårdsbidrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

är den 2017-08-07. Vi samarbetar med Jurek Rekrytering & Bemanning som startar med urvalet under v. 31 -32. Därefter presenteras utvalda kandidater till Bostadsförmedlingen.  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på via mail: maria.vonsterneck@jurek.se

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bostadsförmedlingen söker Gruppchef till Kundservice