Jurek Bemanning

Bostadsförmedlingen söker gruppchef till förmedlingsavdelningen

Om bolaget

Bostadsförmedlingen i Stockholm AB förmedlar lediga hyreslägenheter i Stockholmsregionen. Genom en effektiv digital förmedlingstjänst och ett samarbete med cirka 200 fastighetsbolag förmedlade vi under 2017 närmare 12 000 lägenheter. Både från privata och kommunala bolag. Vår roll är att på en svår bostadsmarknad göra det lite enklare att hitta och hyra ut hyresrätter i regionen. Vi är idag ca 95 medarbetare och ingår i koncernen Stockholms stadshus AB, som ägs av Stockholms stad. Läs gärna mer på www.bostad.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Bostadsförmedlingen befinner sig i en spännande utvecklingsfas med fokus på att förmedla alltfler lägenheter. Som gruppchef hos oss kommer du att ha personalansvar för ett affärsorienterat team om 15–20 personer med fokus på att ge båda våra kundgrupper, bostadssökande och bostadsbolag, bästa möjliga service. Du planerar, leder och följer du upp det dagliga arbetet samt rapporterar mål och resultat för att upprätthålla kvalitets- och servicemålen för verksamheten. Som gruppchef ingår du också i förmedlingsavdelningens ledningsgrupp bestående av tre chefer, en avdelningsanalytiker och en coach med kvalitetsansvar för service och bemötande samt avdelningschefen. För ditt arbete finns utarbetade arbetsformer samtidigt som du i avdelningens ledningsgrupp förväntas ta del i och bidra till att utveckla avdelningens arbete, hitta nya arbetssätt och effektivisera rutiner utifrån ett strategiskt och långsiktigt perspektiv. Du rapporterar till avdelningschefen.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet som ledare på bostadsbolag, företrädelsevis inom förmedling eller uthyrning av bostäder. Vi tror att du har minst två års erfarenhet av att coacha medarbetare på ett strukturerat sätt och att du är van att arbeta i en verksamhet där det är värdefullt att mätas och där service och fokus på kund är nyckeln. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av att driva förändringsprocesser internt samt om du har en utbildningsbakgrund inom ledarskap. Vidare är det en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation utifrån rutiner, styrdokument, lagar och riktlinjer. För rollen krävs mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som i skrift.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en engagerad och driven person som har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare och att du är genuint intresserad av människor och att se andra utvecklas Det är viktigt att du kan hantera kontakten med människor i utsatta och svåra situationer och att du därför har en personlig mognad och är stabil och trygg i dig själv. För att lyckas i rollen är det av stor vikt att du är ansvarsfull, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

Hos Bostadsförmedlingen har vi ett nära ledarskap och vi arbetar i team med kontinuerlig feedback och coaching som en naturlig del av vardagen. Vi sitter i öppet kontorslandskap och idag har vi kontoret centralt beläget på Kungsholmen nära Stockholms Central. Under hösten 2018 flyttar vi till nyrenoverade lokaler i Globenområdet.

Hälsa och friskvård är en viktig del i vårt dagliga arbete och vi strävar efter en bra balans i livet, därför erbjuder företaget en friskvårdstimme i veckan och vi har även friskvårdsbidrag.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2018-04-29.

Jurek Rekrytering & Bemanning behandlar intresseanmälningar löpande och kommer efter sista ansökningsdag presentera utvalda kandidater till Bostadsförmedlingen.

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Liljeqvist på telefon 070 471 17 53 alternativt via mail: emma.liljeqvist@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

Start

Enligt överenskommelse

Villkor och lön

Tillsvidareanställning, lön enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Emma Liljeqvist
0704711753

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bostadsförmedlingen söker gruppchef till förmedlingsavdelningen