Jurek Bemanning

Junior Bolagsjurist/DPO till Samhall

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist och DPO på Samhall kommer du främst att arbeta inom privacy och IT men även hantera andra affärsjuridiska frågor kopplat till företagets verksamhet. Du kommer att ge råd om skyldigheter och rättigheter enligt dataskyddsförordningen och annan tillämplig dataskyddslagstiftning samt övervaka efterlevnaden av denna. Arbetet kan också bestå av att granska olika typer av kommersiella avtal och hantera löpande juridiska frågor inom exempelvis fastighets- och hyresrätt eller bolagsrätt. Vidare kommer du att bidra till att utveckla bolagets juristfunktion och utbilda inom organisationen.

Du rapporterar till chefen för Juridik & Hållbarhet.


Vem är du?

Efter din juristexamen har du arbetat i minst två år med allmän affärsjuridik, IT-rätt och dataskydd. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en bolagsjuristroll eller en annan verksamhetsnära roll. Du är van att självständigt arbeta med olika kommersiella avtal, kan ge konkreta råd till verksamheten och har erfarenhet av frågor kring IT och dataskydd. Du är kommunikativ, serviceinriktad och rör dig ledigt på alla nivåer i organisationen. Vidare är du pragmatisk och har ett stort intresse av att arbeta affärsnära. Du arbetar självständigt, är en doer och har förmåga att prioritera och leverera.


Du erbjuds

Du erbjuds en bred och varierad roll på ett spännande bolag som gör står för samhällsnytta och hållbarhet. Samhall är inne i en digitaliseringsresa och du kommer att ha en viktig roll i detta. Samhall är en snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar där du kommer att arbeta nära företagsledningen och har stor möjlighet till inflytande.


Om verksamheten

Samhall producerar en kombination av kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta som inget annat företag kommer i närheten av. Vi har ett tydligt och konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden – baserat på våra medarbetares kompetens och förmågor. Vår hållbara affärsidé har bland annat gjort att vi utsetts till Europas mest hållbara företag.

Vårt kärnuppdrag är att skapa utvecklande arbeten åt personer med olika funktionsnedsättningar. Genom att matcha rätt person till rätt arbete i konkurrensutsatta kunduppdrag skapar vi varje år nya möjligheter till arbete för tusentals personer som tidigare stått långt ifrån arbetsmarknaden. Med våra 25 000 anställda är vi landets största arbetsgivare och världsledande i att skapa utvecklande arbeten åt personer med funktionsnedsättning.


I denna rekrytering samarbetar Samhall med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Agnes SmedbergAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 augusti

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior Bolagsjurist/DPO till Samhall