Jurek

Bolagsjurist till Siemens Financial Services Nordic

Siemens Financial Services söker en driven och engagerad bolagsjurist med stort intresse för finansiering och leasing.


Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist vid Siemens Financial Services kommer du ha en bred roll där du arbetar med olika affärsjuridiska frågor inom bolaget med fokus på finansiering och leasing. Du arbetar mot såväl verksamhet som ledning och förväntas ta en aktiv del i bolagets affärsmässiga beslut. Arbetet består av upprättande och förhandling av avtal, generell affärsmässig rådgivning och också till viss del regulatoriska frågor.

Du kommer tillsammans med ytterligare en kollega svara för juridiken i Siemens Financial Services nordiska verksamhet. Du tillhör ett team om 12 jurister i Norden och rapporterar direkt till Chefsjuristen för Sverige och Norden.


Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och ca 5 års yrkeserfarenhet gärna från advokatbyrå, bank och/eller bolag. Du har hunnit skaffat dig en trygghet i den finansiella juridiken med leasing och regulatoriska frågeställningar, men har ett starkt driv att utvecklas och gå vidare i en mer operativ roll med bred affärsjuridik. Du är van att arbeta självständigt och du är en duktig jurist med förhandlingsvana. Som jurist är du affärsmässig och pragmatisk utan att släppa kravet på hög kvalitet i din rådgivning. Du arbetar strukturerat och du är trygg med att fatta beslut. Som person är driven och engagerad. Du är kommunikativ, har lätt att etablera relationer och tycker om att ge service. Du är en lagspelare och har mycket lätt för att samarbeta. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.


Du erbjuds

Siemens är en inspirerande arbetsplats som genomsyras av öppenhet, flexibilitet och ansvarstagande. Vi hjälper och stöttar varandra till framgång, Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och självständigt arbete. Du får arbeta med marknadsledande produkter och system med hög kvalitet och anpassad teknik. Du kommer få en grundlig introduktion av företaget, våra produkter och kunder och du kommer sedan ges alla förutsättningar att utvecklas och nå din fulla potential. Du kommer tillhöra en juristavdelning där man arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat.


Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Siemens med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.


Om verksamheten

Siemens är ett globalt företag som arbetar med innovativa lösningar för intelligent infrastruktur, hållbar energiteknik och effektiv produktion genom elektrifiering, automation och digitalisering. Siemens har ca 348 000 anställda i över 200 länder. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter. Det svenska huvudkontoret är placerat i Arenastaden i Solna.

Siemens Financial Services är en internationell leverantör av finansiella företagslösningar. Vi stöttar kundinvesteringar med lösningar för leasing av utrustning med projektfinansiering och strukturerad finansiering.

Område: Solna
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsjurist till Siemens Financial Services Nordic