Jurek Bemanning

Bolagsjurist till Santander Consumer Bank

Vill du vara med och forma framtidens betalnings- och finansieringslösningar tillsammans med oss?

Santander Consumer Bank är en nordisk bank med spanska rötter. Vi tillhör den globala koncernen Banco Santander som har 144 miljoner kunder och över 200 000 anställda i 45 länder. Vi har en halv miljon kunder i Sverige och på kontoret i Solna jobbar över 400 engagerade medarbetare med att skapa en enkel, personlig och pålitlig bank.

På Santander har vi ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med högt i tak samt stark gemenskap och sammanhållning. Våra värderingar lägger grunden för hur vi jobbar tillsammans och vi arbetar löpande med aktiviteter och teman som stärker engagemang och affärsförståelse. Vi erbjuder lunchträning varje dag och är måna om att även kunna ha ett liv utanför jobbet. Vår ambition är att alla medarbetare ska trivas, ges möjligheter och känna att de har företagets stöd.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som Bolagsjurist, vilket hos oss innebär att du arbetar nära verksamheten och bidrar till produktutveckling och innovation.

I din roll som bolagsjurist arbetar du främst med affärsrelaterad juridik, tolkning och rådgivning samt olika typer av avtal. Du ger juridiskt stöd, deltar i förhandlingar, och avtalsskrivningar. Du arbetar även med tolkning av kraven under diverse regelverk (såsom GDPR, PSD 2 etc.)

Du rapporterar direkt till chefsjuristen för den svenska delen av banken och samarbetar med kollegor i Norden och internationellt.


Vem är du

Vi söker dig som har en juristexamen. Du har tillägnat dig en god juridisk metod och vi tror att du har som minst fyra års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från advokatbyrå, bank- eller finansieringsverksamhet. För att lyckas i rollen är du lyhörd och en god kommunikatör samt har erfarenhet av kommersiella avtal, konsumenträtt och regulatoriska frågor. Det är ett krav att du kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person trivs du att arbeta serviceinriktat i en internationell organisation under förändring. Du är nyfiken, social och trivs med att ha många kontaktytor både internt såväl som externt. Du trivs med att arbeta självständigt, som en del av ett större sammanhang. Du är lösningsorienterad, en affärsmässig lagspelare och har god samarbetsförmåga.


Du erbjuds

I denna rekrytering samarbetar Santander Consumer Bank med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsjurist till Santander Consumer Bank