Jurek

Bolagsjurist till Remondis Maintenance & Services

Remondis Maintenance & Services Sweden AB (RMS-S) stödjer koncernbolagen Xervon Sweden AB och Buchen Sweden AB med shared servicetjänster som ekonomi, HR, lön, administration, IT samt andra verksamhetsstödjande funktioner. Bolaget är privatägt och har stark tillväxt. Gruppens kärnverksamhet är industrisanering (Buchen Sweden AB) och montering av byggnadsställningar och väderskydd (Xervon Sweden AB). Företagskulturen kännetecknas av sann entreprenörsanda, samarbete och familjär stämning.

 

Arbetsbeskrivning:

Som jurist på RMS-S får du möjligheten att utvecklas i rollen som bolagsjurist. Inom den svenska affärsverksamheten kommer du arbeta i ett brett spektrum av juridiska frågor, med tonvikt på avtal inom entreprenadrätt och konsulträtt (ABK).

 

I arbetet ingår bland annat att:

· granska och upprätta avtal

· värdera risker och hitta affärsmässiga lösningar i nära samarbete med verksamheten och med ett stort eget ansvar

· vara ett kvalificerat stöd till företagets chefer och medarbetare runt om i landet med fokus på frågor inom entreprenadjuridik och avtalsrätt

· hantera tvister

· medverka i olika utbildningar riktade till dina kollegor inom företaget

 

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö på vårt kontor vid Kungsängen i Stockholm.

 

Eftersom du kommer arbeta mot hela verksamheten behöver du ha förmågan att förklara komplexa juridiska frågeställningar för icke-jurister, kunna ge praktiskt användbar juridisk rådgivning samt ha ett riskorienterat och affärsmässigt synsätt på juridiken.

 

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har cirka fem års erfarenhet av att arbeta som jurist på advokatbyrå eller bolag. Du har erfarenhet av kommersiella avtal, entreprenadrätt och har du dessutom erfarenhet av eller kunskap kring processrätt är det meriterande. Du uppskattar att arbeta verksamhetsnära, är förtroendeingivande i ditt sätt och har hög integritet. Vidare är du orädd och vågar fatta beslut.

 

Som person är du proaktiv, en utpräglad "doer" som får saker ur händerna. Du trivs att arbeta i en entreprenöriell arbetsmiljö och med att ta egna initiativ. För att lyckas i rollen ser vi att du är en lösningsorienterad och positiv person som har lätt för att samarbeta på olika nivåer och är duktig på att etablera goda relationer.

 

Du är social och uppskattar att tjänsten innebär många kontaktytor både externt såväl som internt. Du talar och skriver svenska obehindrat.

 

Förutom det som nämns ovan söker vi dig som är nyfiken, kommunikativ, pedagogisk och gillar att utforska och utveckla vårt arbete och våra processer i dialog med andra. Du har en mycket god förmåga att prioritera, effektivisera och strukturera ditt arbete.

 

Du erbjuds:

Du erbjuds en spännande roll i ett bolag under tillväxt.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se

 

Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsjurist till Remondis Maintenance & Services