Jurek Bemanning

Bolagsjurist till Kronans Apotek

Om verksamheten

Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av Oriolakoncernen som är börsnoterat i Helsingfors, Finland. Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan.

Vill du vara med och arbeta för en bättre hälsa för 65 000 kunder varje dag?

Vi söker dig som liksom vi värderar öppenhet, ansvarstagande, initiativrikedom, samarbetsvilja och glädje!

Vi söker nu ytterligare en bolagsjurist till vårt huvudkontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en analytisk och kommunikativ bolagsjurist med ett pragmatiskt förhållningssätt som skall sköta juridiska frågeställningar inom Kronans Apotek och Oriolakoncernens övriga svenska bolag. Som bolagsjurist kommer du att företräda Kronans Apotek och andra bolag i Oriolakoncernen utåt i juridiska ärenden samt bistå i den löpande juridiska rådgivningen. Bolagens verksamheter som du kommer att supporta med juridisk rådgivning innefattar dels retail-verksamhet och dels B2B-relationer. Du förväntas kunna delta i väsentliga avtalsförhandlingar samt att där bevaka koncernens intresse och aktivt avväga affärsnytta mot juridiska risker. Du kommer i denna roll att arbeta nära affären och bistå verksamheten med juridisk rådgivning med fokus på kommersiell avtalsrätt, Compliance och GDPR.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har en juristexamen och 2–5 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har bakgrund från advokatbyrå eller bolag, med erfarenhet av avtalsrätt och allmän corporate governance. Erfarenhet från hälsovårds-, läkemedelsbranschen eller retailverksamhet ses som meriterande. Du är övertygande i juridisk argumentation, skicklig i förhandlingar och trivs att leverera under press. Mycket goda kunskaper i engelska är en förutsättning.

Vi ser gärna att du är en person som har ett pragmatiskt förhållningssätt och som har förmågan att identifiera de betydande rättsliga detaljerna utan att förlora affärsperspektivet.

Du erbjuds:

Kronans Apotek kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, stimulerande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär satsar vi på dig som medarbetare. Det är vårt löfte till dig. I denna roll har du möjlighet att utvecklas inom en mycket spännande funktion som kombinerar det juridiska arbetet inom ett retailbolag med starkt kundfokus.

I denna rekrytering samarbetar Kronans Apotek med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på telefonnummer 0766-33 14 42 alternativt anousheh@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsjurist till Kronans Apotek