Jurek Bemanning

Bolagsjurist till konsultuppdrag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en bolagsjurist för ett konsultuppdrag på ca 8 månader med start i juni 2019. Du kommer främst att arbeta med att granska och vara ett stöd till inköp beträffande olika kommersiella avtal samt ge stöd till verksamheten i konsumenträttsliga, marknadsrättsliga och övriga juridiska frågor. Juristavdelningen består av fyra jurister och du rapporterar till chefsjuristen.


Vem är du?

Du har en juristexamen och ett par års erfarenhet av att arbeta med allmän affärsjuridik, gärna i en bolagsjuristroll. Du har erfarenhet av att arbeta med och kan identifiera riskerna i kommersiella avtal. Du behärskar engelska väl och det är meriterande om du även har goda kunskaper i något annat nordiskt språk. Som person är du social, kommunikativ och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.


Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utmanande roll på ett spännande internationellt bolag.

Om verksamheten Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning på ca ett år fr.om. februari/mars 2019. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller 
agnes.smedberg@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!


Område:

Solna
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Agnes SmedbergAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsjurist till konsultuppdrag