Jurek Bemanning

Bolagsjurist till IP-Only

Om verksamheten

På IP-Only brinner vi för att alla ska få ta del av och bidra till den digitala världen på samma villkor, och vi är stolta över att få leverera infrastrukturen som gör det möjligt. Vi verkar i en snabbfotad miljö med mycket framåtanda och engagemang, där du som individ får förtroende och möjlighet att direkt bidra till vår fortsatta tillväxt. Vi har kollegor från Malmö i syd till Kalix i norr, men i denna roll kommer du att sitta på vårt kontor i centrala Stockholm.


IP-Only har de senaste åren utmanat de traditionella telekomstrukturerna och ritat om Sveriges fiberkarta. Nu söker vi en engagerad och initiativrik Bolagsjurist till vårt Legal-team i Stockholm!Arbetsuppgifter

Som bolagsjurist hos oss kommer du att arbeta med en bredd av affärsjuridiska frågor inom såväl entreprenadrätt, IT-rätt, konsumenträtt som allmän avtalsrätt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

  • hantera löpande juridiska frågor inom bolaget
  • granska olika typer av kommersiella avtal, såsom inköpsavtal, kundavtal och entreprenadavtal
  • utreda juridiska frågeställningar/genomföra rättsutredningar
  • underhålla bolagsformalia såsom styrelseunderlag m.m.
  • ge legalt stöd i dataskyddsfrågor
  • bygga upp och utveckla bolagets interna avtalsmallar
  • skapa underlag och bidra till internutbildning


På en föränderlig marknad med tuff konkurrens ställs vi dessutom inför nya utmaningar och möjligheter varje vecka- därför bör du alltid vara redo att kavla upp ärmarna, använda ditt engagemang och din initiativförmåga, samt hjälpas åt även utanför dina ansvarsområden för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma målsättningar.Vem är du?

Du har en juristexamen med minst 5 års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag med stor erfarenhet av arbete med kommersiella avtal.


Som person är du noggrann, driven och självständig. Du kommer att ha många kontaktytor internt, och därför är det viktigt att du är socialt kompetent, lösningsorienterad och samarbetsvillig. Vidare är du en god kommunikatör och har förmågan att uttrycka dig rakt och enkelt i skrift på såväl svenska som engelska.


Det är även viktigt att du kan slutföra uppgifter i en miljö med högt tempo och korta deadlines. Då vi är en snabbfotad organisation på en föränderlig marknad är det även viktigt att du är flexibel och att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. För att klara det tror vi att du är strukturerad och noggrann, samtidigt som du är lösningsorienterad och har gott om engagemang och vilja att bidra.Du erbjuds

Du erbjuds en spännande roll i ett entreprenöriellt bolag med möjlighet till utveckling. Vi sitter i ljusa och fina lokaler i centrala Stockholm.


I denna rekrytering samarbetar IP-Only med Jurek Rekrytering och Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 mars

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsjurist till IP-Only