Jurek Bemanning

Bolagsjurist till internationell koncern inom området e-hälsa

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en konsult på ca 3-4 månader med start så snart som möjligt. Rollen innebär brett juridiskt arbete och du kommer att hantera en mängd varierade juridiska frågeställningar. Du kommer att arbeta med olika typer av kommersiella avtal såsom samarbetsavtal, sekretessavtal, konsultavtal, leverantörsavtal och partnerskapsavtal. 

Du ansvarar också för mallar avseende kundavtal och assisterar säljare i mer komplicerade kundavtals- och offertfrågor. Vidare hanterar du tvister och mer komplicerade kundklagomål, bolagsrättsliga frågor och försäkringsfrågor. Du hanterar frågor relaterade till GDPR och en del regulatoriska frågor. Då bolaget f.n. arbetar med större offentliga upphandlingar kommer du även arbeta med dessa. Du kommer att vara ensam jurist i Sverige och rapportera till bolagets VD.Vem är du?

Du har en juristexamen och några års erfarenhet från affärsjuridisk byrå eller bolag. Du har minst tre års relevant erfarenhet, men gärna längre. Det är meriterande om du arbetat i vårdbranschen/IT branschen samt om du har erfarenhet av att arbeta med offentliga upphandlingar. Som person är du, drivande självständig och har hög integritet.Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utmanande roll på ett internationellt bolagOm verksamheten

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning - ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se.


Välkommen med din ansökan!

 


Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Agnes Smedberg

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsjurist till internationell koncern inom området e-hälsa