Jurek Bemanning

Bolagsjurist till inköpsavdelningen på internationellt bolag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en konsult med erfarenhet inom allmän affärsjuridik. Du kommer att rapportera till bolagets Inköpschef och främst arbeta med förhandling, upprättande och granskning av kommersiella avtal samt vara ett stöd till inköpsavdelningen.

Omfattning: 100%
Uppdragslängd: 1 år
Start: så snart som möjligt
Placering: Mjölby, Östergötland. Uppdraget kräver att konsulten är på plats på kontoret och att arbeta på distans är inte möjligt för aktuellt uppdrag.


Din profil

Du har en juristexamen minst 2-3 års erfarenhet från affärsjuridisk byrå eller bolag. Har du därutöver suttit ting är det meriterande.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se

Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 
Område:

Mjölby
Östergötlands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Agnes Smedberg


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Mjölby . Publicerat : 7 november

Kategorier : Inköp Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsjurist till inköpsavdelningen på internationellt bolag