Jurek

Bolagsjurist till Bonlivakoncernen

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och arbeta i en stöttande roll i en dynamisk och energirik organisation tillsammans med engagerade kollegor? Har du ett skarpt juridiskt sinne samtidigt som du älskar att ha kontakt med människor? Bonlivakoncernen söker nu en bolagsjurist som vill vara med på vår framgångsresa!

 

Arbetsbeskrivning

Bonlivakoncernen växer och söker nu en bolagsjurist som kommer att arbeta med frågor för moderbolaget Bonliva AB och vårdbolaget Bonliva Care. I denna roll arbetar du nära verksamheten med juridisk rådgivning till hela organisationen och du har även nära kontakt med bolagets Dataskyddsombud. Det är en bred roll där du främst kommer att arbeta inom arbetsrätt, avtalsrätt, GDPR och bolagsrätt. Du kommer att rapportera direkt till VD.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och cirka 3–6 års erfarenhet av liknande arbete från advokatbyrå eller annat bolag. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom privat välfärdsbolag är det meriterande.

 

Som person söker vi dig som är social, självgående, strukturerad samt har en god samarbetsförmåga. Du är en driven, resultatorienterad person som är engagerad i dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du trivs med att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du är en god kommunikatör och är flytande i det svenska språket, både i tal och skrift.

 

Du erbjuds

En spännande och utvecklande roll i ett ungt tillväxtbolag inom vård, bemanning och rekrytering. På Bonliva får du snabbt ta eget ansvar och utvecklas.

 

I denna rekrytering samarbetar Bonliva med Jurek Law. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Ulriikka Järnefelt. Du är välkommen söka tjänsten snarast via www.jurek.se

 

Vi intervjuar löpande.

 

Om Bonliva

Bonlivakoncernen, som inkluderar Bonliva och Bonliva Care, står för den goda kraften, för en mer jämlik vård och omsorg, för ett bättre liv. Vår strävan är att ingen arbetsplats ska sakna arbetskraft där det behövs, och ingen patient eller klient ska behöva känna sig otrygg eller få vänta alldeles för länge.

 

Bonliva bemannar och rekryterar inom hälso- och sjukvård i Sverige och Norge med högt kvalitetssäkrade och engagerade vårdkonsulter. Sedan starten 2011 har vi arbetat nischat för att lättare kunna erbjuda alla vårdkonsulter rätt förutsättningar inom sitt medicinska område. Läs gärna mer på www.Bonliva.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsjurist till Bonlivakoncernen