Jurek

Bolagsjurist till Billo

Billo är en digital brevlåda med tillstånd av Myndigheten för digital förvaltning och samtidigt ett betalningsinstitut med tillstånd av Finansinspektionen. Billo erbjuder kunder möjligheten att ta emot all post i mobilen: både myndighetspost och post från företag, men också den fysiska post som tidigare landat i användarens brevlåda i hemmet. Genom att ge användaren all post på samma ställe samt möjligheten att betala sina fakturor direkt i mobilen förenklar Billo vardagen för privatpersoner. Läs gärna mera på www.billo.life

 

Billo erbjuder som start-up ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med högt i tak samt stark gemenskap och sammanhållning. Vill du vara med och bidra till Billos utveckling?

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som Bolagsjurist, vilket innebär att du arbetar nära verksamheten.

 

I din roll som bolagsjurist arbetar du främst med affärsrelaterad juridik, bolagsformalia, tolkning och rådgivning samt olika typer av avtal. Du ger juridiskt stöd, deltar i förhandlingar, produktutveckling och avtalsskrivningar. Du arbetar även med tolkning av kraven under diverse regelverk såsom GDPR med mera. Vidare är du kontaktperson till olika relevanta myndigheter såsom Finansinspektionen och advokatbyråer som bolaget anlitar.

 

Du rapporterar direkt till bolagets vice VD.

 

Vem är du

Vi söker dig som har juristexamen och mellan fem och tio års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från advokatbyrå, bank- eller finansieringsverksamhet. För att lyckas i rollen är du lyhörd och en god kommunikatör samt har erfarenhet av kommersiella avtal, konsumenträtt och regulatoriska frågor. Det är ett krav att du kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Som person trivs du med att arbeta serviceinriktat i en entreprenöriell organisation under tillväxt. Du är nyfiken, social och trivs med att ha många kontaktytor både internt såväl som externt. Du trivs med att arbeta självständigt, som en del av ett större sammanhang och du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du är lösningsorienterad, en affärsmässig lagspelare, har god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Vidare är du ansvarsfull, ambitiös och trivs i en organisation där det är en öppen och prestigelös atmosfär.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en rolig, ny utmaning på ett start-up bolag under stark tillväxt. Kontoret är centralt beläget i Stockholm. I denna rekrytering samarbetar Billo med Jurek Law. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 mars

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsjurist till Billo