Jurek Bemanning

Bolagsjurist med något års erfarenhet till innovativt bolag

Om verksamheten
Assistansbolaget är en av marknadens största vägassistansoperatörer med kunder i Sverige och Norge – alla med en gemensam nämnare – att de önskar trygghet på vägen. Hos oss står digitalisering och ny teknik i centrum när vi varje dag arbetar för att ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Vi är en gemenskap och arbetar efter samma motto – handlingskraft och kundfokus!

Arbetsbeskrivning
Som bolagsjurist på Assistansbolaget kommer du rapportera till bolagets operativa chef och arbeta i en bred roll. Du kommer fungera som stöd och intern rådgivning till organisationen i olika juridiska frågor, främst inom bolagsrätt, avtalsrätt, försäkringsrätt och marknadsföringsrätt. Även om du är bolagets enda jurist och får möjlighet till stort eget ansvar från första dagen kommer du få stöttning och möjlighet att växa in i rollen då bolaget köper in en hel del juridiska tjänster. Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå i att upprätta, granska och administrera anställnings-, samarbets-, partner- och leverantörsavtal. Vidare kommer du arbeta med regelefterlevnad och hålla dig uppdaterad om förändringar i relevant lagstigting samt omsätta dessa till interna regler för bolaget. Du kommer även att arbeta med såväl implementeringen som den löpande kontrollen av GDPR.

Vem är du? 
Vi söker dig som vill till en spännande och utvecklande roll där du får växa med ett ungt och innovativt bolag! Du har en juristexamen och gärna något års relevant erfarenhet inom allmän affärsjuridik, exempelvis från affärsjuridisk advokatbyrå eller bolag. Det är meriterande om du har erfarenhet av bolagsrätt, försäkringsrätt och GDPR, men det är inte något krav. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Som person är du driven och tilltalas av att lära dig nya saker och utvecklas och är inte rädd för att axla en utmanande och spännande roll. För att lyckas i rollen tror vi att du tilltalas av varierande arbetsuppgifter, är prestigelös, lösningsorienterad och flexibel. Du är en skicklig jurist och har förmåga att sätta dig in i nya rättsområden och arbeta självständigt. Vidare är du kommunikativ, har god samarbetsförmåga och förmåga att hantera externa kontakter.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad och utvecklande roll på ett ungt och innovativt bolag i tillväxtfas. Kontoret kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism, men också en avslappnad attityd och framför allt arbetsglädje. Du kommer att arbeta nära bolagets ledning och ha en nyckelfunktion på bolaget. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Kontoret är beläget i fina lokaler precis vid Knutpunkten.

I denna rekrytering samarbetar Assistansbolaget med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev och examensbevis) via Jureks hemsida, www.jurek.se, så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på 0702-917046 alternativt agnes.smedberg@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Helsingborg
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Agnes Smedberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Helsingobrg

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsjurist med något års erfarenhet till innovativt bolag