Jurek

Bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt

Bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt sökes till ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag

 

 

Arbetsbeskrivning

Rollen som entreprenadjurist hos Assemblin El är en bred och varierande roll där du kommer att stötta verksamheten i legala frågor. Som entreprenadjurist erbjuds du en verksamhetsnära roll med många kontaktytor. Fokus ligger på rådgivning och stöd till verksamheten kring entreprenadjuridiska frågor.

 

En del av rollen är att bistå i anbuds- och upphandlingsprocesser för att säkerställa bästa affärsmässiga resultat, en annan viktig del är att följa upp den juridiska avtalsefterlevnaden i pågående projekt. Som entreprenadjurist kommer du också att hantera bolagets entreprenadrättstvister, ibland med stöd av externa ombud. Som en del i det förebyggande arbetet kommer du också ansvara för att informera och internutbilda organisationen i entreprenadrätt, men även att utveckla processer, mallar och dokumentation för att förebygga tvister.

 

Du kommer jobba nära verksamheten och ha kontinuerlig kontakt med regionchefer, filialchefer och projektledare inom organisationen. Du kommer även jobba nära med och rapportera till bolagets CFO. Möjlighet till kunskapsutbyte och samarbete finns med Group Legal som också är stationerad i Stockholm

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag. Du har stor erfarenhet av entreprenadrätt och utöver vana att tillämpa de olika standardavtalen har du god branschkännedom och en praktisk förståelse för att driva projekt. Framför allt bör du ha arbetat upp en förmåga att se risker och var de praktiska utmaningarna ligger, för att kunna jobba proaktivt med juridiken. Vi värdesätter även erfarenhet från andra rättsområden, såsom kommersiell avtalsrätt, offentlig upphandling eller arbetsrätt. För att lyckas i rollen bör du trivas såväl med att arbeta självständigt som att samarbeta i projektgrupper och liknande.

 

Som person tror vi att du är prestigelös och har en utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga. Du bör vidare ha lätt för att bygga relationer, vara pragmatiskt lagd och ha affären i fokus.

 

 

Vad erbjuder vi dig?

Du erbjuds en självständig roll där du kommer att få stora möjligheter att ta mycket eget ansvar och vara en viktig del i verksamheten. Assemblin är ett ungt bolag med stora ambitioner. Vi fäster stor vikt vid att vara en ansvarstagande arbetsgivare och att ge alla medarbetare goda utvecklingsmöjligheter. Här får du goda möjligheter att växa tillsammans med oss.

 

Placeringen är på huvudkontoret i Stockholm. Regelbundet resande till de lokala kontoren runtom i Sverige ingår i tjänsten.

 

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Assemblin El med Jurek Rekrytering & Bemanning. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på telefonnummer 0736905018 eller matilda.karlsson@jurek.se

 

 

Om Assemblin

Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft, data och telekom, samt har egna elektromekaniska verkstäder. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 100 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare.

 

Assemblin Group har verksamhet i Sverige, Norge och Finland och har en omsättning på drygt 10 miljarder kronor och cirka 5900 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden. Läs mer på assemblin.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt