Jurek Bemanning

Bolagsjurist med erfarenhet inom film- och tv industrin

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en konsult med gedigen erfarenhet av juridisk rådgivning inom film- och tv industrin. Du kommer främst att arbeta med att stötta det lokala produktionsteamet, framförallt med förhandling, granskning och upprättande av produktions- och distributionsavtal.

Omfattning: 100%
Uppdragslängd: 1 år
Start: så snart som möjligt
Placering: Stockholm


Din profil

Du har en juristexamen och gedigen erfarenhet inom film- och tv industrin, exempelvis från bolag eller affärsjuridisk byrå.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se

Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Deltid

Kontakt:

Agnes Smedberg


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsjurist med erfarenhet inom film- och tv industrin