Jurek

Bolagsekonom till Magnolia Bostad

Söker du en spännande och intressant tjänst med stora utvecklingsmöjligheter? Vill du bli en del av ett samhällsutvecklande bolag som skapar hållbara hem? Då finns här en spännande tjänst som bolagsekonom hos Magnolia Bostad.

 

Arbetsbeskrivning

Som bolagsekonom hos Magnolia Bostad kommer du att självständigt få sköta bolag kopplade till olika byggnadsprojekt. Du kommer att jobba nära dina kollegor och även ha mycket kontakt med olika avdelningar ut i organisationen.

 

Till de huvudsakliga arbetsuppgifterna hör:

• Löpande bokföring

• Avstämningar

• Rapportering

• Fakturering

• Delaktig/ansvarig vid bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer

• Löpande moms- och skatteredovisning

• Löpande kontakt med revisorer, myndigheter och bank

• Löpande kontakt ut i organisationen

• Utreda redovisningsfrågor

• Övriga ad hoc-uppgifter

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av att jobba på en ekonomiavdelning. Du känner dig trygg med att självständigt sköta redovisningen i ett bolag och har du erfarenhet från fastighetsbolag eller vana av att sköta många bolag parallellt är detta starkt meriterande. Vidare har du relevant utbildningsbakgrund som ekonom och vi önskar att du är en driven, ansvarstagande och samarbetsvillig lagspelare.

 

Då rollen innebär en hel del kontaktytor så ser vi gärna att du är en social och kommunikativ person som gärna tar kontakt och som vågar ställa frågor.

 

Du erbjuds

Magnolia Bostad har ett stort fokus på hållbarhet och samhällsutveckling och du erbjuds en spännande och omväxlande tjänst i ett välmående bolag. Du erbjuds dessutom stora utvecklingsmöjligheter och ett gäng trevliga kollegor. Kontoret är beläget i fina lokaler precis vid Stureplan.

 

I den här rekryteringen samarbetar Magnolia Bostad med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cathrine Andersson på cathrine.andersson@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Magnolia Bostad

Magnolia Bostad är en samhällsutvecklare som vill mer. De skapar hållbara hem och stadsdelar där människor vill leva, bo och arbeta. Allt från hyresrätter till bostadsrätter, samhällsfastigheter och hotell. Du hittar dem i Sveriges tillväxtorter och storstäder – från Ystad i söder till Luleå i norr.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsekonom till Magnolia Bostad