Jurek Bemanning

Bolagsansvarig till AcadeMedia

Vill du arbeta på en arbetsplats med högt i tak, driv och engagemang? Då kan du vara den vi söker till AcadeMedias redovisningsgrupp!

Om verksamheten

Med cirka 14 000 medarbetare är AcadeMedia en av norra Europas största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, med ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Varje dag hjälper vi 60 000 barn och elever samt nästan 100 000 vuxna deltagare att utvecklas och nå sina mål. Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

Arbetsbeskrivning

AcadeMedia Ekonomiservice är ett Shared servicecenter för koncernens dotterbolag i Sverige och vi är cirka 35 personer som ansvarar för leverantörsreskontra, fakturering, intäktshantering samt redovisning och bokslut.

Redovisningsgruppen består utav 15 personer som arbetar med intäktshantering, fakturering, redovisning och bokslut för ca 35 juridiska bolag samt 350 enheter inom koncernen.

Som bolagsansvarig kommer du att ansvara för redovisning och bokslut för ett antal av våra dotterbolag. Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav löpande redovisning, avstämning av balanskonton, upprättande av bokslut för dotterbolagen samt visst analysarbete av resultaträkning i samband med bokslut. Du kommer ha ett nära samarbete med både intäktsekonom samt Business Controller för att säkerställa korrekt resultat.

Vem är du?

Nu har du som har något eller ett par års erfarenhet av redovisning chansen att utvecklas i en spännande roll! Vi söker dig som har relevant utbildning kombinerat med ett par års erfarenhet av leverantörs- kundreskontra samt löpande bokföring. Har du erfarenhet av bokslut är detta meriterande. Du har systemvana med goda kunskaper i Excel och om du har tidigare erfarenhet av Jeeves ser vi det som meriterande.

För att lyckas i rollen är du positiv, prestigelös och flexibel. Vidare är du självständig, engagerad samt gillar att ta egna initiativ. Du trivs med att ha många olika kontakter samt att arbeta i ett högt tempo.

Du erbjuds

VI erbjuder förutom en rolig arbetsplats med högt i tak, driv och engagemang, även friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider, personalrabatter mm Tjänsten är placerad på AcadeMedias huvudkontor på Adolf Fredrik Kyrkogata 2 och du kommer att rapportera direkt till gruppchef. Tillträde sker snarast och vi erbjuder en tillsvidaretjänst om 100% med 6 månaders provanställning. Arbetstider mellan 08-17 med möjlighet till flex och lön enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar AcadeMedia med Jurek Rekrytering & Bemanning.  Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Bothén på telefon: 0702-56 47 25 alternativt eva.bothen@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Eva Bothén

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsansvarig till AcadeMedia