Jurek Bemanning

Bolagsansvarig Redovisningsekonom

Senior redovisningsekonom sökes till växande kund

Rollen börjar som en konsultanställning hos Jurek och kan övergå till anställning hos kund för den som ser det som intressant.

 

Kunden är ett utbildningsföretag. 

 

 

Arbetsbeskrivning

Som bolagsansvarig kommer du att ansvara för redovisning och bokslut för ett antal av våra dotterbolag. Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav löpande redovisning, avstämning av balanskonton, upprättande av bokslut för dotterbolagen samt visst analysarbete av resultaträkning i samband med bokslut. Du kommer ha ett nära samarbete med både intäktsekonom samt Business Controller för att säkerställa korrekt resultat.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är senior inom redovisningsområdet. Erfarenhet av att självständigt hantera månadsbokslut är ett måste. Du har systemvana med goda kunskaper i Excel och om du har tidigare erfarenhet av Jeeves ser vi det som meriterande.

 

För att lyckas i rollen är du positiv, prestigelös och flexibel. Vidare är du självständig, engagerad samt gillar att ta egna initiativ. Du trivs med att ha många olika kontakter samt att arbeta i ett högt tempo.

 

 

Du erbjuds

Kunden erbjuder en rolig arbetsplats med högt i tak, driv och engagemang.

 

Tjänsten är placerad på Koncernens huvudkontor centralt i Stockholm och du kommer att rapportera direkt till gruppchef.  Arbetstider mellan 08-17 med möjlighet till flex.

 

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsult Joakim Folmer-Hansen på telefon: 073-987 9722 alternativt joakim.folmerhansen@jurek.se.

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Joakim Folmer-Hansen
0739-87 97 22

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsansvarig Redovisningsekonom