Jurek

BMW Group utökar sitt team med en HR Business Partner

Välkommen till ett engagerat HR team som vill utvecklas tillsammans med dig som är lika passionerad för HR som teamet i Silverdal. BMW Group är med sina tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce världsledande i premiumsegmentet för bilar och motorcyklar. BMW Group erbjuder också finansiella och mobila tjänster för ett enklare bilägande.

 

Framgången för BMW Group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. Man har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan. BMW tar ett omfattande produktansvar och deras tydliga åtagande att spara resurser är en integrerad del av strategin.

 

En karriär inom BMW är mer än att arbeta för ett anrikt varumärke. Det handlar om kunskap och strävan efter utveckling, kvalitet och förändring. Att vara på väg. Att, som lag och med glädje, dela mål med inspirerade människor drivna av innovation och nyfikenhet. Ta chansen och dela med dig av din passion för HR.

 

Rollbeskrivning

Som HR Business Partner är du ansvarig för alla förekommande HR-frågor för din del av verksamheten. Du har eget ansvar för ett antal större avdelningar med totalt ca 40 chefer och med placering i såväl Sverige som övriga Norden. Du stöttar cheferna i deras uppdrag och arbetar kontinuerligt för att de ska få bästa förutsättning att kunna leverera sina åtaganden.

 

Alla HR Business Partners arbetar brett mot sina delar av verksamheten, med ett fokus på chefsstöd. Rollen innebär såväl operativt HR-arbete, som att driva och implementera strategiska utvecklingsprojekt samt att du tillsammans med teamet aktivt deltar och bidrar till HR-avdelningens utveckling och ständiga förbättring.

 

Teamet består av två HR Business Partner, där detta blir en tredje och en utökning av teamet. Ni arbetar tätt med övriga teammedlemmar av totalt 8 personer, som består av både specialister och generalister. Hos BMW kommer du ha kul på jobbet och ingen dag kommer vara den andra lik. HR-avdelningen är ett passionerat team som genom affärsförståelse stödjer management i att utveckla medarbetare, organisationen och sig själva för att ta verksamheten till nästa nivå. Ett övergripande mål är att BMW Group ska vara "a great place to work".

 

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från motsvarande HR Business Partner-roll. Du är trygg i arbetsrätten och van vid fackliga relationer och förhandling. Här kommer du att få arbeta i en internationell miljö med många kontaktytor, både internt och externt. HR avdelningen har ansvar för personal i alla nordiska länder men majoriteten sitter i Sverige. Därför är det meriterande om du har arbetat i en nordisk HR funktion sedan tidigare, även om detta inte är ett krav.

 

Vi tror att du har:

• En bred HR-bakgrund, med en trygghet i samtliga processer över året och med flera års erfarenhet från en HR Business Partner-roll

• Gärna erfarenhet från stort företag och matrisorganisation

• Gärna erfarenhet från nordisk/internationell verksamhet

• Akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

• Vana av olika HR-system

 

Profil:

Som person är du driven, ansvarstagande, pragmatisk, förtroendeskapande och gillar att bygga relationer. Du är diplomatisk och kan arbeta med olika typer av människor. Du har en hög energi och ett positivt synsätt. Vidare är du bekväm med att ha engelska som koncernspråk och är flytande i svenska.

 

Tjänsten är placerad på BMW Groups nordiska huvudkontor i Silverdal, Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang samt fri tillgång till gym med träningspass varje dag.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och i denna rekrytering samarbetar BMW med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se.

 

Om företaget

BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum. I Norden har BMW Northern Europe tillsammans med BMW Financial Services ca 450 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. Under 2019 såldes mer än 50 000 BMW, 2400 BMWi, 3 600 MINI samt ca 2 200 motorcyklar i de nordiska marknaderna. För mer information om BMW Group besök deras websida www.bmwgroup.com eller www.bmwframtid.se.

 

Område

Sollentuna

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 4 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb BMW Group utökar sitt team med en HR Business Partner