Jurek

Billing Coordinator till Setterwalls

Är du ekonom i början av din karriär och söker en ny spännande roll där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med ett team ambitiösa kollegor med stark laganda? Skulle du lockas av att arbeta på en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer? Välkommen till Setterwalls financeteam!

 

Arbetsuppgifter

Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet söker vi nu en person på ett års vikariat med start i början på oktober. Hos oss på Setterwalls Advokatbyrå blir du en värdefull del i ett sammansvetsat team om 7 personer där du har många kontaktytor gentemot byråns dynamiska organisation. Tillsammans med övriga kollegor på avdelningen stöttar du vår organisation med fakturering och har många kontaktytor både internt och externt. Du kommer att omfattas av en gedigen introduktionsperiod där du får alla förutsättningar du behöver för att lyckas i din nya roll och lära känna organisationen. Utöver detta kommer du att tilldelas en handledare och en fadder som tillsammans med dina kollegor kommer att stötta dig från dag ett.

 

Vem är du?

Som en del av Setterwalls kommer du att tillhöra en grupp ambitiösa människor där arbetsuppgifter och dagar ser olika ut. Detta innebär att vi behöver vara en arbetsplats som tar vara på olika egenskaper, förmågor och perspektiv. Det gemensamma för en Setterwallare är att du är en engagerad lagspelare som lägger stor vikt i att leverera hög kvalitet i allt du gör. En Setterwallare vågar vara personlig utan att tumma på professionalismen och du tar ditt arbete och din yrkesroll på största allvar.

 

Vi söker antingen dig som är i början av din karriär eller dig som har kommit lite längre. Du som person är ansvarstagande och det är viktigt för dig att vara en lagspelare och en engagerad kollega där ni tillsammans i teamet hjälps åt för att nå uppsatta mål. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor och arbeta med många olika människor behöver du vara flexibel och serviceminded. För att lyckas i rollen ser vi att du söker en miljö där du får användning av din förmåga att vara noggrann och strukturerad. I din roll som Billing Coordinator kommer du i kontakt med information som kräver sekretess vilket gör att du behöver ha en hög integritet.

 

Vi värdesätter även följande:

• Goda akademiska meriter.

• Genuint intresse av att utvecklas inom ekonomi, gärna med särskilt intresse för redovisning.

• Goda kunskaper inom Office-paketet.

• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

 

Du erbjuds

En spännande och utvecklande roll på en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer där man värdesätter sina medarbetare och erbjuder bra förmåner och roliga aktiviteter. Setterwalls är en av Sveriges äldsta affärsjuridiska advokatbyråer och vår historia går så långt tillbaka som till 1878. Idag är vi över 280 drivna medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. På Setterwalls lever vi vår värdegrund och det innebär att vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade. Värdegrunden genomsyrar vår kultur och vårt arbetssätt och innebär att vi tar ett långsiktigt och hållbart ansvar att alltid ge våra klienter den mest högkvalitativa rådgivningen samtidigt som vi förstår deras verksamhet och löser deras utmaningar. I varje situation. Varje dag. Oavsett i vilken position vi verkar.

 

I den här processen samarbetar Setterwalls med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin matilda.thelin@jurek.se eller Sara Winberg sara.winberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Billing Coordinator till Setterwalls