Jurek Bemanning

Bilintresserad administratör till Sundsvall

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

 

Arbetsbeskrivning

Är du bilintresserad och brinner för kundservice och administration? Just nu söker vi en administratör till vår kund i Sundsvall inom offentlig sektor. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och pågår 4 - 6 månader framåt, med möjlighet till anställning hos kunden.

 

Tjänsten innebär att ansvara för och sköta driften av verksamhetens bilpool. Detta handlar exempelvis om att besvara frågor om hur bilpoolen fungerar, fakturera kunder, hjälpa kunder som har problem med fordon samt följa upp skötsel och underhåll. Telefon och mail är det främsta arbetsverktyget. Du är självständig i din roll och rapporterar till sektionschefen. Du kommer även att ha ett nära samarbeta med övrig personal. Arbetstiderna är 07.00 – 16.00.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och som har erfarenhet av kundservice och administrativt arbete. Du har god erfarenhet av att hjälpa människor över telefon. Det är viktigt att du även har ett intresse av bilar och en viss förståelse. Det är meriterande om du har erfarenhet av bilbranschen. Ett krav är även att du har B-körkort eftersom resor i tjänsten förekommer. Vidare har du även mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Du är van att arbeta i system och har goda kunskaper i MS Office.

 

Som person är det viktigt att du är engagerad och flexibel, stresstålig och att du brinner för att ge service!

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och löper 4-6 månader framåt. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund.

 

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl via mail: my.bergdahl@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Sundsvall
Västernorrlands län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bilintresserad administratör till Sundsvall