Jurek Bemanning

Bemanningsassistent/administratör till kommun söder om Stockholm

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till kommun söder om Stockholm söker vi nu en bemanningsassistent/administratör för konsultuppdrag 75%. Uppdraget förväntas starta 2018-09-17 och löper till och med 2018-11-30.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer innebära att förmedla timvikarier på kortare uppdrag på förskolorna i kommunen samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Beställningar och tillsättningar av vikarier görs i systemet Heroma, varför tidigare erfarenhet av systemet är meriterande. Det är viktigt att du klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt, är serviceinriktad och samarbetsvillig. Det är mycket viktigt att du lätt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system.

Vem är du?

Vi söker dig med påbörjade eller avslutade studier inom PA, beteendevetenskap eller liknande. Vi tror att du har erfarenhet av bemanning samt gärna erfarenhet från arbete i förskola.

Det är meriterade om du har viss tidigare erfarenhet från bemannings-/personalfrågor eller håller på att utbilda sig inom området. Det är dock inget krav. Vi lägger mycket vikt vid att du är lättlärd, serviceinriktad och kan hantera många bollar i luften samtidigt. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i systemet Heroma.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som bemanningsassistent/administratör. Uppdraget omfattar deltid, 75%,  med start med start 2018-09-17 och löper till och med 2018-11-30. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Sök denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 12 oktober . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bemanningsassistent/administratör till kommun söder om Stockholm