Jurek Bemanning

Bemanningsadministratör till Bonliva

Om verksamheten
Bonliva står för den goda kraften, för en mer jämlik vård och omsorg, för ett bättre liv. Vår strävan är att ingen arbetsplats ska sakna arbetskraft där det behövs, och ingen patient eller klient ska behöva känna sig otrygg eller få vänta alldeles för länge. Med jämlikhet och förbättringsglädje som ledord bemannar och rekryterar vi inom hälso- och sjukvård i Sverige och Norge med högt kvalitetssäkrade och engagerade vårdkonsulter; läkare och sjuksköterskor inom psykiatri, kirurgi, primärvård, oftalmologi, radiologi och medicin samt med socionomer, terapeuter och medicinska sekreterare. Sedan starten 2011 har vi arbetat nischat för att lättare kunna erbjuda alla vårdkonsulter rätt förutsättningar inom sitt medicinska område.

Läs mer på www.Bonliva.se

Arbetsbeskrivning
Bonliva växer och söker nu fler bemanningsadministratörer. Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt av Bonliva på en tillsvidareanställning. Tjänsten beräknas starta omgående.

I denna roll kommer du stötta bemanningsteamet med breda administrativa arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta:

• Förberedande av löneunderlag
• Upprättande av anställningsavtal
• Genomförande av bakgrundskontroller
• Bokning av resor och boenden för konsulter
• Stöttning i bemanningsprocessen

Bonliva sitter i trevliga lokaler på St. Eriksgatan.

Vem är du?
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt tidigare erfarenhet av administration. Det är meriterande med en högskoleutbildning inom personal, psykologi eller ekonomi, men inte ett krav. Du har goda kunskaper i Officepaketet, samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Som person söker vi dig som är självgående, strukturerad samt har en god samarbetsförmåga. Du är en driven person som är engagerad i dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Då du har mycket kontakter i denna roll är det även viktigt att du är en kommunikativ person som är orädd att ta kontakt med nya människor.

För att passa i denna roll tycker du om administration och att stötta andra, samtidigt som du är resultatorienterad och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Du erbjuds
En spännande och utvecklande roll i ett ungt tillväxtbolag inom vårdbemanning. På Bonliva finns det goda utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna. Detta är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående.

I denna rekrytering samarbetar Bonliva med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta evelina.thimper@jurek.se. Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bemanningsadministratör till Bonliva