Jurek Bemanning

Bekämpa kriminalitet som C++ Utvecklare

Vi söker en senior C++ Utvecklare till MSAB
MSAB, är ett snabbväxande, svenskt börsföretag som är världsledande inom mobil kriminalteknologi (Mobile Forensics). Bolaget är globalt representerat och har personal i Sverige, Tyskland, Frankrike, Holland, USA, England, Kina, Singapore, Ryssland, Australien, Kanada och Brasilien. MSAB bedriver produktutveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av lösningar inom kriminalteknologi för att utvinna och analysera data ur beslagtagna mobila enheter, främst från mobiltelefoner, för bevissäkring. Kunderna finns över hela världen och utgörs av Polis, Försvar, Underrättelsetjänst och Tull.

MSABs utvecklingsavdelning består av 60 personer organiserade i agila team med stort eget ansvara för de produkter och system de utvecklar.

Använd dina C++ kunskaper för att bekämpa kriminalitet.
Som Senior C++-utvecklare handlar utmaningarna främst om att extrahera och förstå den data som kan fås ur telefoner och andra enheter som t.ex. drönare. Detta kan vara data från appar, molntjänster och systemfiler. Denna data ska bearbetas och analyseras för att kunna presenteras, och i slutändan användas i domstol. Du kommer vara delaktig i alla delar av utvecklingen, från fantastisk idé till färdig funktionalitet. Vi jobbar i Windows med Visual Studio, har vår kod i Perforce och bygger med TeamCity.

Vem är du?
Du är en driven C++-programmerare med minst 5 års erfarenhet, som älskar att arbeta med problemlösning. Vi ser mycket kod från iOS och Android så kunskaper i Objective-C, Java, C och ARM Assembler är bra att ha. Datamängderna ökar ständigt så kunskap om effektiv IO-hantering och bra lösningar för distribuerad data vore användbara. Du har en relevant högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet från annat håll. I denna roll kommer du att arbeta i ett team med olika kompetenser runt mjukvara, så det är viktigt att du är en person som brinner för att dela med dig av din kunskap. Du kan vara väldigt erfaren eller i början av din karriär, vi har utmaningar av varierande svårighetsgrad. Viktigast är att du kommer in med stort eget driv och en vilja att lära dig nytt och fördjupa dina kunskaper.

Vad erbjuder MSAB dig?
Förutom en mycket trevlig arbetsmiljö tillsammans med duktiga kollegor, på centralt beläget kontor mitt på Hornstull, så erbjuds du förutom marknadsmässig lön, pensionsavsättning, friskvårdsbidrag samt sjuk-och sjukvårdsförsäkring.

Anställningen är en tillsvidareanställning, heltid med start enligt överenskommelse. MSAB tillämpar provanställning på 6 mån.
För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta:

Gunilla von Gegerfelt, seniorkonsult på Jurek Executive Search, gunilla.von.gegerfelt@jurekexecutive.se, Tel: 073-988 85 94.

Mer om MSAB
Micro Systemation AB, även kallat MSAB, är marknadsledande inom Digital kriminalteknik (Mobile Forensics) där man arbetar med att få fram information som används för bevissäkring från mobiltelefoner, satellittelefoner och PDAs.

MSAB är börsnoterat och bedriver produktutveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av lösningar inom området.

Kunderna finns över hela världen och utgörs av Polis, Underrättelsetjänst, Tull och Försvar.
Bolaget är globalt representerat och har egen personal i Sverige, Tyskland, Frankrike, USA, England och Brasilien, Kina, Ryssland, Australien och Canada.

MSAB grundades 1984 är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999. Bolaget har flera gånger utsetts till Gasellföretag och listas på Sweden Technology Fast 50 samt EMEATechnology Fast 500.

MSAB har 130 anställda varav ett 90-tal medarbetare på huvudkontoret i Stockholm. Ca en tredjedel anställda är kvinnor. MSAB sitter i nyrenoverade lokaler i "T-banehuset" vid Hornstull, Hornsbruksgatan 28.

Läs gärna mer om företaget och dess produkter på msab.com

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Gunilla Von Gegerfelt
0739-88 85 94
gunilla.von.gegerfelt@jurekexecutive.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bekämpa kriminalitet som C++ Utvecklare