Jurek Bemanning

Baker Tilly MLT söker en Revisorsassistent

Baker Tilly MLT söker en Revisorsassistent med ambitioner att utvecklas
Är du idag en revisorsassistent i början av din karriär med drömmar om att utvecklas vidare i en trivsam atmosfär och på sikt bli delägare? Är du jordnära men med ett härligt driv och vilja att komma vidare i din karriär? Vill du kunna kombinera ett stimulerande arbete med familj, vänner och fritidsintressen? Då är du den vi söker!

Till vårt kontor i Malmö söker vi en revisorsassistent som vill växa med oss i vår verksamhet! Du kommer att arbeta med revisioner och vara en del i vår digitala utveckling. Tillsammans med kollegorna är du ett bollplank och hjälper dina kunder att förverkliga sina visioner och förbättra sin verksamhet.

 
Arbetsbeskrivning
I rollen som revisorsassistent kommer du att arbeta i team med revisions- och rådgivningsuppdrag där arbetet innebär ett stort eget ansvar och där du kommer att få mer rådgivande och utmanande uppgifter efter hand. Uppdragen är av skiftande storlek och inom många olika branscher, vilket gör arbetet mycket omväxlande.


Vem är du?
Vi söker dig som har två-tre års erfarenhet som revisorsassistent. Ditt självklara mål i karriären är att bli auktoriserad revisor och du uppfyller givetvis Revisorsinspektionens krav för detta. Du är drivande och du vill hjälpa företag att växa och må bra. För att trivas i rollen är det en förutsättning att du tycker om att utvecklas och utmanas samt är självgående, noggrann och affärsinriktad. Du har direktkontakt med våra kunder och vi ser ett stort värde i relationsskapande. Du förväntas ha ett analytiskt förhållningssätt, vara trygg och förtroendeingivande i rollen som revisor.

Ditt arbete är förlagt både ute hos kund och inne på kontoret så det är en stor fördel om du har körkort. Våra kunder finns i många branscher och är både svenska och internationella, vilket gör att arbetet är både omväxlande och socialt. Det är därför också ett krav att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Att våra kunder har olika affärssystem ser du inte som något problem då du både är kunnig och intresserad av IT.

 
Du erbjuds
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du kommer arbeta i moderna lokaler i centrala Malmö tillsammans med trevliga kollegor. Du kommer att få den utbildning och guidning du behöver för att bli auktoriserad revisor. Vidare lägger vi stor vikt att i en bransch med ojämn arbetsfördelning försöka utjämna arbetsbelastningen över året. Du kommer att uppmuntras att delta i alla sociala aktiviteter på kontoret där det månas om att du utvecklas, har roligt och mår bra!

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på 0707- 91 39 80 alternativt mia.bailey@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via 
www.jurek.se.


Om Baker Tilly MLT

Baker Tilly MLT KB är en av regionens största och mest välrenommerade redovisnings- och revisionsbyråer och ingår som medlem i det nationella nätverket Baker Tilly Sverige AB och internationella nätverket Baker Tilly International.

Vi har funnits sedan 1980 och har kontor i Malmö, Lund och Trelleborg med totalt ca 60 medarbetare. Nätverket Baker Tilly Sverige expanderar kontinuerligt och kombinerar därigenom lokalt starka firmor med ett nationellt starkt nätverk. Idag har vi drygt 550 anställda som arbetar vid fler än 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr.

Servicekänslan och det personliga engagemanget gentemot våra kunder är vårt signum. Vår lokala närvaro, i kombination med resurserna i det världsomspännande Baker Tilly International, ger våra kunder det bästa av två världar. De får service och personligt engagemang hos en lokalt ägd byrå med resurser och specialistkompetens i en global organisation. Det gör oss unika. Och det ger dig trygghet och kompetens.

Läs gärna mer om oss på
www.bakertillymlt.se.


Område:

Malmö
Skåne län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Mia Bailey
040-6027642
mia.bailey@jurek.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 12 juni . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Baker Tilly MLT söker en Revisorsassistent