Jurek Bemanning

B3 Consulting Group AB söker Lönekonsult med driv & engagemang

Är du säker i din roll och söker nya utmaningar – läs då gärna vidare?

Arbetsbeskrivning

B3 Consulting Group söker nu en lönekonsult som känner sig trygg i rollen och kan hantera hela löneprocessen från ax till limpa. I rollen som löneadministratör hos B3 kommer du att stötta arbetet på löneavdelningen som idag består av en löneadministratör som har huvudansvaret för samtliga löner samt en HR-ansvarig. Du kommer att ha delat ansvar för koncernbolags löner men även vara införstådd i övriga bolagens löner för att kunna stötta upp i det dagliga arbetet. Rollen kommer även innefatta HR-administration såsom avtal, kontakt med försäkringsbolag, anställningsavtal så väl som att vara delaktig när medarbetare påbörjar eller avslutar sin anställning. Du kommer rapportera direkt till koncernredovisningschefen.


Vem är du?

Du har minst gymnasieutbildning med en påbyggnad av en löneutbildning. Du har minst 2–4 års arbetserfarenhet av lön och känner dig trygg med att jobba med hela löneprocessen/hanteringen från ax till limpa. Har du tidigare arbetat inom Visma är detta meriterande. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på engelska och svenska samt har goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du flexibel, noggrann, strukturerad, och har integritet. Du har en positiv grundinställning, är pedagogisk till naturen och service-minded. Du är glad, tycker om när det händer mycket och trivs därmed i ett högt tempo. Vidare är duktig på kommunikation med olika typer av människor och trivs att jobba med kunder. Slutligen har du skinn på näsan med en touch av ödmjukhet och ser dig själv som en driven teamlayer!


Du erbjuds

En spännande och varierande roll i ett modernt konsultbolag i framkant, drivet av prestigelöshet, högt tempo och teamanda! Du kommer till ett tajt team med mycket glädje, där man hjälps åt och har kul tillsammans. Kontoret är beläget i fina lokaler mitt i city. I denna rekrytering samarbetar B3 med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget

B3 Consulting Group AB är idag ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med seniora konsulter inom IT och management. Ambitionen är att bygga upp ett bolag med en stark företagskultur som befrämjar entreprenörskap och där konsulterna får stora möjligheter att utvecklas. De hjälper företag och förvaltningar att effektivisera sin IT-verksamhet genom att utveckla teknik, processer, strategi och organisation samt förbättra sin affärsverksamhet med hjälp av smartare IT-lösningar. Med fokus på marknadens mest krävande kunder erbjuder de specialistkompetens inom områden som IT Management, Systemutveckling, Databaser, Telekomlösningar, Healthcare, Infrastruktur&Cloud, Test- och Kvalitetsledning samt Digitala kanaler. B3 verkar antingen under eget projektansvar eller som lednings/expertförstärkning i uppdragsgivarens organisation. 

B3 växer och har idag över 600 anställda med kontor i Stockholm, Borlänge, Gävle, Sundsvall, Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping och Örebro. B3 (tidigare B3IT) har under de första tio åren fått flera utmärkelser: DI Gasell-företag fem år i rad 2009, 2010, 2011, 2012 och 2013, VA Superföretag 2009, Ahréns Tillväxtlista "Snabbväxarna" 2011, 2012 och 2013, samt placerat sig som tredje bästa arbetsplats i Great Place to Work 2016 samt en fjärdeplats 2017.

B3 Consulting Group är noterat på Nasdaq sedan 2016.
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Monia LetmarkAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb B3 Consulting Group AB söker Lönekonsult med driv & engagemang