Jurek Bemanning

Axactor söker processjurist

Om verksamheten
Axactor är ett modernt, framåtlutat företag som är ungt både i själen och på pappret. Vi är fast övertygade om vikten av individens driv med en förankring i en stark kompetens och en förståelse för kundens leverans. Samtidigt är vårt mål att ligga i utvecklingens framkant, vi är inte och kommer aldrig vara rädda för smarta system eller digitala verktyg.

Vi är förvissade att inkassobranschen fyller en viktig roll i samhället. Vi hjälper människor i en svår situation att få styrfart, en rätsida och en bättre tillvaro, men framförallt hjälper vi hårt arbetande företag att få betalt för sitt slit och sitt värv, den ryggrad som bygger vårt samhälle.

För att lyckas söker vi personer som är proaktiva, som har en stor dos passion och som har en förmåga att både ge och få förtroende. I en tuff bransch med hårda krav förstår vi vad som krävs av en modern, attraktiv arbetsgivare något som gör oss både lyhörda och djärva.


Axactor Sweden tillhör Axactorkoncernen som är noterad på Oslobörsen. Axactor Group finns idag i sex länder med totalt cirka 1200 anställda. Huvudkontoret ligger i Oslo. Axactor Sweden AB har kontor i de centrala delarna av Göteborg och Stockholm. www.axactor.seArbetsbeskrivning

Som jurist hos oss kommer du att i huvudsak arbeta med tvister och processer där du kommer att vara ombud för våra klienters fordringar och även för våra egenägda fordringar. Du kommer självständigt att driva och ansvara för processerna såsom upprätta stämningsansökningar, bestridanden, ha kontakt med motparter och domstol samt företräda vid muntlig förberedelse och huvudförhandling.

Du kommer också ha ett övergripande konsultativt ansvar för kunder, vilket innebär att du bidrar till att bygga en stark kundrelation. I rollen kan också komma att ingå att arbeta med kommersiella avtal, GDPR-frågor och att hålla utbildningar. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med både kunder, kollegor, ledningsgrupp och styrelse.


Vem är du?

Vi söker dig med jur. kand.-examen och som har några års erfarenhet av att ha arbetat med processer och inom samma bransch. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av konsumentkrediträtt. Som jurist har du en väl utvecklad analytisk förmåga och ett självständigt, engagerat, affärsmässigt samt serviceinriktat arbetssätt.

Som person är du utåtriktad, driven, lätt att samarbeta med, engagerad, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Vidare är du kommunikativ samt har lätt för att etablera relationer och vinna förtroende. Du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift och ytterligare språk är meriterande.


Du erbjuds

Som jurist hos oss blir du välkomnad till en nytänkande och entreprenörsdriven miljö med hög kompetens hos medarbetarna och där det finns en vilja att bygga en verksamhet. Miljön präglas också av korta beslutsvägar och IT-drivna processer och du kommer att få stora möjligheter att vara med och påverka. Du kommer att få en spännande roll med stort eget ansvar och möjlighet att vara med och bygga upp samt utveckla våra juridiska tjänster. 


Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Axactor Sweden AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031-712 83 49 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Åsa DahlbergAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 22 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : Igår

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Axactor söker processjurist