Jurek Bemanning

Axactor söker processjurist

Om verksamheten
Axactor Sweden AB erbjuder helhetslösningar inom kredithanteringstjänster och tillhör Axactorkoncernen som är noterad på Oslobörsen. Axactor Group finns idag i Sverige, Norge, Tyskland, Italien och Spanien med totalt 900 anställda med huvudkontor i Oslo. Axactor Sweden AB har idag drygt 20 anställda med kontor i Göteborg och Stockholm. Axactor verkar främst på kreditmarknaden och bistår företag att förbättra sitt kassaflöde, samtidigt som Axactor vårdar deras kunder. Vi på Axactor är passionerade, agerar med integritet och hög etisk standard och är proaktiva och tror på detta sätt att vi når framgång, skapar förtroende och långsiktiga relationer samt kan ta oss an framtidens förändringar. I och med marknadens stora intresse för Axactors tjänster växer vi och söker nu ytterligare en jurist som vill vara med och utmana kredithanteringsmarknaden och tillsammans bygga Sveriges bästa arbetsplats!

Arbetsbeskrivning
Som jurist hos oss kommer du att i huvudsak arbeta med tvister och processer där du kommer att vara ombud för våra klienters fordringar och även för våra egenägda fordringar. Du kommer självständigt att driva och ansvara för processerna såsom upprätta stämningsansökningar, bestridanden, ha kontakt med motparter och domstol samt företräda vid muntlig förberedelse och huvudförhandling. Du kommer också ha ett övergripande konsultativt ansvar för kunder, vilket innebär att du bidrar till att bygga en stark kundrelation. I rollen kan också komma att ingå att arbeta med kommersiella avtal, GDPR-frågor och att hålla utbildningar. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med både kunder, kollegor, ledningsgrupp och styrelse.

Vem är du?
Vi söker dig med jur. kand.-examen och som har några års erfarenhet av att ha arbetat med processer och inom samma bransch. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av konsumentkrediträtt. Som jurist har du en väl utvecklad analytisk förmåga och ett självständigt, engagerat, affärsmässigt samt serviceinriktat arbetssätt. Som person är du utåtriktad, driven, lätt att samarbeta med, engagerad, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Vidare är du kommunikativ samt har lätt för att etablera relationer och vinna förtroende. Du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift och ytterligare språk är meriterande.

Du erbjuds
Som jurist hos oss blir du välkomnad till en nytänkande och entreprenörsdriven miljö med hög kompetens hos medarbetarna och där det finns en vilja att bygga en verksamhet. Miljön präglas också av korta beslutsvägar och IT-drivna processer och du kommer att få stora möjligheter att vara med och påverka. Du kommer att få en spännande roll med stort eget ansvar och möjlighet att vara med och bygga upp samt utveckla våra juridiska tjänster. Vi flyttar inom kort till nya lokaler i centrala Göteborg.

Start
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område
Göteborg
Västra Götaland

I denna rekryteringsprocess samarbetar Axactor Sweden AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031-712 83 49 alternativt asa.dahlberg@jurek.se

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Åsa Dahlberg

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 november . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Axactor söker processjurist