Jurek Bemanning

AWA söker Head of Paralegal till Göteborg

Om verksamheten
AWA är ett ledande konsultföretag inom IP (immaterialrätt) med närvaro i både Europa och Asien. AWA:s kunder är innovationsintensiva företag – allt från uppstartsföretag till ägare av världens mest kända varumärken och patentportföljer. Med 170 patentingenjörer, jurister och immaterialrättsexperter finns djup kompetens inom såväl immaterialrättsstrategi och juridiska tjänster inom patent, varumärken, design och upphovsrätt. AWA grundades i Sverige 1897 och har i dag 300 medarbetare på 16 kontor i Sverige, Danmark, Tyskland och Kina. År 2017 var omsättningen 659,5 miljoner kronor. Läs mer på www.awa.com.

AWA söker nu en Head of Paralegal till region väst.


Arbetsbeskrivning

Som Head of Paralegal coachar du dina medarbetare till fortsatt framgång inom sina respektive specialistområden; varumärken, patent och design. Du kommer att ha personalansvar för ett team bestående av Paralegals och IP Coordinators, planera resurser och arbeta långsiktigt med rekrytering och kompetensutveckling.

Du ansvarar också för att arbeta med och utveckla rutiner och processer samt att vara ett bollplank mot kvalitets - och IT-avdelningen. Du har budgetansvar och ansvarar för teamets lönsamhet. Samtidigt förväntas du ägna del av din tid åt kundarbete. Du rapporterar till regionchefen och ingår i den lokala ledningsgruppen.


Vem är du?

AWA söker dig som har minst några års erfarenhet av att ha arbetat som IP Paralegal eller motsvarande. Det är meriterande om du har paralegalexamen och/eller har haft en ledarroll tidigare. Som medarbetare har du hög integritet samt ett affärsmässigt och serviceinriktat arbetssätt. Du är driven, lätt att samarbeta med, engagerad, noggrann och prestigelös samt delar våra kärnvärden mod, öppenhet och passion. Det är önskvärt att du har förmågan att entusiasmera och drivs av att se andra växa och utvecklas. För att trivas bör du vara en lagspelare som har lätt för att etablera relationer och vinna förtroende. Eftersom AWA verkar på en global marknad bör du behärska engelska och svenska mycket väl i både tal och skrift. Kompetens, erfarenhet och personlighet i rätt kombination är nyckeln.


Du erbjuds

Du erbjuds en spännande roll med stort eget ansvar och stora möjligheter att bidra till utvecklingen av AWA:s verksamhet. Du ges tillfälle att arbeta med några av de mest spännande varumärkena och innovationerna på marknaden tillsammans med dedikerade kollegor i tvärprofessionella team. Som anställd har du goda möjligheter att vidareutveckla dina personliga och yrkesmässiga färdigheter och ges dessutom tillfälle att bli delägare i företaget. Tjänsten är placerad vid AWA:s centralt belägna kontor i Göteborg.


Start

Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar AWA med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031–7128349 alternativt asa.dahlberg@jurek.se


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Åsa DahlbergAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb AWA söker Head of Paralegal till Göteborg