Jurek Bemanning

Awa söker erfaren IP-Assistent

Om Awa

Awa grundades 1897 och är en av Europas ledande konsultfirmor inom immaterialrätt med kontor i Sverige, Danmark, Tyskland, Kina och USA. Awa skapar, förädlar och kommersialiserar IP-tillgångar åt de intressantaste innovationsföretagen på sin hemmamarknad och utanför Europa. Nu söker de en IP-assistent/Paralegal till Awas juridikteam i Region Syd med placering på något av sina kontor i Malmö, Lund eller Helsingborg. Juridikteamet består idag av 9 konsulter och 3 paralegals och sträcker sig över alla tre kontoren.

 

 

Vår bild av dig

Vi söker i första hand dig som idag arbetar som assistent/paralegal med inriktning på varumärke, design och/eller juridik. Har du erfarenhet av immaterialrätt är det meriterande. Vidare är du affärsmässig, ansvarstagande och noggrann. Du trivs i att följa processer, har ett proaktivt förhållningssätt och är samarbetsorienterad. Vidare har du mycket lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Som IP-assistent hos Awa arbetar du i olika konstellationer tillsammans med Awas konsulter och i flera olika kundrelationer vilket kräver att du bidrar till att bygga och fördjupa dessa relationer. Awa strävar ständigt mot att flexibelt möta sina kunders förväntningar, varför din förmåga att vidareutveckla och anpassa deras arbetsflöden efter kundernas behov värderas högt.

 

 

Du erbjuds

Awas medarbetares engagemang och utveckling – både på det professionella och personliga planet – är avgörande för deras verksamhets konkurrensförmåga. Därför uppmuntrar Awa till kompetensutveckling och erbjuder anställningsvillkor som bidrar till en bra balans mellan arbete och fritid. Awas kärnvärden är Mod, Öppenhet och Passion.

 

 

Kontaktperson

Rekryteringen görs i samarbete med Jurek Rekrytering och Bemanning. Är du intresserad av tjänsten ansöker du via länken. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson, 073-980 69 27. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så snart som möjligt.

 

 

Anställning: Tillsvidare Heltid

 

Kontakt: Karin Thorstensson

 

Område:
Malmö
Skåne län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Karin Thorstensson

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 8 april . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 8 mars

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Awa söker erfaren IP-Assistent