Jurek

Avtalskoordinator till innovativt fastighetsbolag i city

Vår kund, ett fastighetsbolag i framkant, söker nu dig som har erfarenhet av och som vill fortsätta utvecklas inom avtalsadministration. I rollen som avtalskoordinator kommer du få möjlighet att arbeta med kommersiella fastighetsavtal på ett av Sveriges största fastighetsbolag.

 

 

Arbetsbeskrivning

Rollen som avtalskoordinator är en administrativ roll där du ansvarar för att upprätta och kvalitetssäkra hyresavtal till bolagets kunder inom både retail och kontor. Rollen innebär många interna kontaktytor där du har ett tätt samarbete med säljorganisationen och upprättar avtal grundade på hyreslagen och säljarnas specifikationer.

 

 

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen är du administrativt lagd och arbetar med en hög grad av struktur i ditt arbete. Du trivs i roller med många kontaktytor och är en lagspelare såväl som en god kommunikatör. Du är serviceminded i din natur och har en prestigelös attityd.

 

Vi ser gärna att du har liknande erfarenheter sedan tidigare där du samlat kunskap inom avtalshantering och hyresgästlagen.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag som planeras starta omgående och fortlöpa till årsskiftet. För rätt person finns en god möjlighet till förlängning av uppdraget, alternativt en anställning direkt hos vår kund.

 

Kontoret är beläget i vackra lokaler i Stockholm city och arbetar med några av branschens mest spännande stadsutvecklingsprojekt. Som avtalskoordinator kommer du kommer att tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor som både är drivna och prestigelösa i sitt sätt.

 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

Om Jurek

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Avtalskoordinator till innovativt fastighetsbolag i city