Jurek

Avtalsjurist till LF Uppsala

Vi söker nu en avtalsjurist med klagomålsansvar till LF Uppsala. Har du tidigare erfarenhet av försäkringsrätt, är van vid att granska och upprätta juridiska avtal samt är intresserad av att hantera kundklagomål? Är du dessutom trygg i dig själv samt besitter en god analytisk förmåga? Då är detta möjlighet för dig!

 

Arbetsbeskrivning:

Tjänsten är en delad roll där du kommer att arbeta som både avtalsjurist samt klagomålsansvarig på LF Uppsala i Uppsala. Det är en kombinerad roll där du som jurist får möjlighet att utvecklas och bidra till verksamheten inom båda dessa områden.

 

Som avtalsjurist är du ansvarig för att granska och upprätta juridiska avtal och kontrakt för organisationen. Du säkerställer att avtalen är tydliga, rättssäkra och följer gällande lagar och regler. Som klagomålsansvarig är du den primära kontaktpersonen för kunder som har klagomål eller problem med företagets produkter och/eller tjänster.

 

Vi är ett kundägt bolag och därför är det extra viktigt att vi lyssnar in och bemöter kunder som inte är nöjda med våra beslut. Ditt ansvar är att vara navet i att hantera kundklagomål genom att registrera, utreda, följa upp samt utvärdera dem.

 

Dina arbetsuppgifter innefattar:

• Granskning samt upprättande av avtal och kontrakt såsom kundavtal, leverantörsavtal och samarbetsavtal.

• Rådgivning och vägledning till verksamheten i juridiska frågor och risker i samband med avtal.

• Lagstiftnings- och regeluppdateringar.

• Ta emot, registrera samt utreda kundklagomål: Innefattar kommunikation med kunder såsom att besvara frågor, ge råd, förklara företagets ståndpunkt samt erbjuda information etc. Ditt mål är att hantera kundklagomål på ett tillfredsställande sätt för både kunden och företaget. Du samarbetar tvärfunktionellt för att hitta lämpliga lösningar samt arbetar för att identifiera mönster eller problemområden som kan kräva förbättringar i företagets processer, produkter och/eller tjänster.

 

Om dig:

För att lyckas i rollen som avtalsjurist med klagomålsansvar hos LF Uppsala ser vi att du som söker har en juristexamen samt minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från försäkringsrätt samt juridisk rådgivning. Du är van vid att granska samt upprätta juridiska avtal samt har med fördel tidigare erfarenhet av att hantera och analysera kundklagomål.

 

Som person har du en väl utvecklad analytisk förmåga samt är empatisk och trygg i dig själv och i din kompetens. Vidare har du en stark kommunikativ och pedagogisk förmåga samt har lätt för att etablera relationer och vinna förtroende. Du sätter stort värde på gott kundbemötande, har lätt för att samarbeta samt driver självständigt ditt arbete framåt.

 

Du erbjuds:

I denna roll erbjuds du en tillsvidareanställning på heltid hos LF Uppsala, med tillträde enligt överenskommelse. I den här rekryteringen samarbetar LF Uppsala med Jurek Recruitment & Consulting och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Prokop på emelie.prokop@jurek.se.

 

Urval och intervjuer kommer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

Om LF Uppsala

Att jobba i ett företag med 150 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt för att bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Därför återinvesterar vi i initiativ och projekt som bidrar till ökad trygghet och välmående.

 

Vi investerar också i lokala, hållbara, start up-bolag som gör att näringslivet i vårt närområde blomstrar. På så vis skapar vi fler meningsfulla sammanhang och mer gemenskap för alla dem som bor och verkar här. När du jobbar hos oss är du med och bidrar till allt detta. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar!

 

Läs mer:

https://www.lansforsakringar.se/uppsala/privat/

(lansforsakringar.se)

 

Område

Uppsala

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Avtalsjurist till LF Uppsala