Jurek Bemanning

Auktoriserad revisor till Rödl & Partner i Stockholm

Om verksamheten
Rödl & Partner är en revisions- och konsultorganisation med tyska rötter. Vi är idag ca 4500 medarbetare i ett 50 länder. Rödl & Partners affärsidé är att hjälpa medelstora, ofta privatägda bolag att expandera internationellt. Med denna affärsidé och en unik affärsmodell har Rödl & Partner på 40 år vuxit organiskt från en regionalt verksam byrå med 100 medarbetare till en internationell koncern med 108 kontor i 50 länder.

"You know how many committees we have at Rödl? Zero.  We are organized like a startup. You have to be run by ideas and execution, not hierarchy." – Dr. Berndt Rödl

I Norden startade Rödl & Partner sin verksamhet år 2000.  Genom organisk tillväxt och mindre förvärv har Rödl & Partner vuxit och etablerats sig förutom i Sverige, i Finland och Danmark. Idag har vi kontor i Stockholm, Malmö, Helsingfors och Köpenhamn där ca.100 medarbetare hjälper våra internationellt verksamma kunder i deras expansion och utveckling.

Arbetsbeskrivning
Till vårt team Assurance Services söker vi nu dig som är auktoriserad revisor med ett stort affärs- och entreprenörsmässigt tänk. Du trivs med att arbeta i en mindre organisation med snabba beslutsvägar och stort ansvarstagande.

Förutom att du verkar i rollen som revisor och "trusted business advisor" gentemot kunder och kollegor så får du ansvar för process och metodikfrågor vid tillämpning av vår koncerngemensamma revisionsmetodik. Du ansvarar även för att säkerställa att vi arbetar i enlighet med den kvalitetsstandard, ISQC, som är en del av vår revisionsmetodik.

Vem är du?
Vi söker dig som är auktoriserad revisor med några års erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbranschen. Du brinner för att skapa effektiva processer, är van vid och trivs med att arbeta internationellt och är flytande i svenska och engelska språket i tal och skrift.

Som person är du affärsdriven med vana av att driva egna projekt med ett starkt engagemang och fokus samtidigt som du är noggrann, strukturerad och har god planeringsförmåga. I rollen krävs att du har förmåga och intresse av att arbeta med dina egna projekt likväl som i en samordnande roll för att säkerställa medarbetarnas kompetens och -kunskapsnivå.

Du erbjuds
Du erbjuds en stimulerande tjänst på ett företag med en öppen och familjär kultur. Du får stor frihet att utveckla arbetet, dig själv och dina kollegor både yrkesmässigt och personligt.

I denna process samarbetar Rödl & Partner Nordic AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström på 076-297 87 95 alt karolina.wahlstrom@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via Jureks hemsida: www.jurek.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi intervjuar löpande!

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström
0762-97 87 95

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Auktoriserad revisor till Rödl & Partner i Stockholm