Jurek Bemanning

Auktoriserad Redovisningskonsult till Ekonomihuset Moberg AB

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en administratör till en tillsvidareanställning hos vår kund, ett växande bolag inom bemanningsbranschen. Tjänsten beräknas starta omgående.

I denna roll kommer du stötta dina kollegor med breda administrativa arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta förberedande av löneunderlag, anställningsavtal, genomförande av bakgrundskontroller samt bokning av resor och boende. Detta är en bred roll där du arbetar administrativt och koordinerande.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt tidigare erfarenhet av administration. Det är meriterande med en högskoleutbildning, men inte ett krav. Det är även mycket meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, exempelvis förberedande av löneunderlag. Du har goda kunskaper i Officepaketet, samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Som person söker vi sig som är självgående, strukturerad samt har en god samarbetsförmåga. Du är en driven person som är engagerad i dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Då du har mycket kontakter i denna roll är det även viktigt att du är en kommunikativ person som är orädd att ta kontakt med nya människor.

För att passa i denna roll tycker du om administration och att stötta andra, samtidigt som du är resultatorienterad och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

 

 

Du erbjuds
En spännande och utvecklande roll i ett bolag där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Detta är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta evelina.thimper@jurek.se.

 

Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Auktoriserad Redovisningskonsult till Ekonomihuset Moberg AB