Jurek Bemanning

AstraZeneca söker en student för extrajobb!

Vill du vara med i uppstartsfasen av vår nya fabrik för Biologiska läkemedel? Vi har nu en spännande möjlighet för dig som vill börja bygga på din första erfarenhet inom läkemedelsindustrin som GMP Coordinator inom AstraZeneca Sweden Biologics.

På AstraZeneca gör alla medarbetare skillnad för patienters liv varje dag. Om du är en entreprenöriell person och vill vara med på en spännande utvecklingsresa - sök idag!

Arbetsuppgifter
Som GMP Coordinator så kommer du att arbeta administrativt inom AstraZeneca Sweden Biologics och tillhöra training organisationen.

Rollen innebär att:
• Översätta GMP-dokument från Svenska till Engelska.
• Övrigt administrativt i AstraZenecas kvalitetssystem.

Vem är du?

Vi ser att du studerar vid universitet eller högskola idag, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du kundfokuserad samt har en god samarbetsförmåga och hög social kompetens. Vidare är du flexibel och gillar att arbeta där det händer. Du tar egna initiativ och har en strukturerat och noggrant arbetssätt.

Vi erbjuder

Detta är ett konsultuppdrag där du ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd hos Jurek rekrytering och bemanning men arbetar hos AstraZeneca i Södertälje.

Rollen planeras att tillsättas omgående och kommer fortlöpa fram till årsskiftet, med chans till förlängning. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta 2-3 gånger/veckan.

Om verksamheten:

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: student, extrajobb, läkemedelsindustrin, administratör, administrator, coordinator, koordinator

Område:

Södertälje
Stockholms län

Anställning:

Visstid Deltid

Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.seAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 23 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb AstraZeneca söker en student för extrajobb!