Jurek Bemanning

Assistent till myndighet i Solna

Arbetsbeskrivning

Till en spännande myndighet i Solna söker vi nu två assistenter för ett konsultuppdrag! Uppdraget omfattar heltid och beräknas starta i mitten av maj och till september 2019, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara placerad på rättsenheten. Din roll innebär att vara ett administrativt stöd till enheter och enhetschefer. Det omfattar arbetsuppgifter så som:

  • Utföra administrativa uppgifter kring hantering av ärenden, så som registrering, diarieföring, expediering av beslut och att expediera remissvar
  • Fakturahantering och enklare inköp
  • Kalenderhantering, lokalbokning och resebokning
  • Ta fram statistikunderlag
  • Övriga allmänna kontorsgöromål och andra förekommande arbetsuppgifter


Vem är du?

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och som har arbetat som assistent med liknande arbetsuppgifter minst tre år på myndighet. Du är van vid att arbeta med administrativ samordning och med flera arbetsuppgifter parallellt. Utöver detta har du även:

  • Goda kunskaper i MS Office och i W3D3
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • Erfarenhet av att arbeta i faktureringssystem


Som person är det viktigt för tjänsten att du kan arbeta självständigt och driva arbetsuppgifter framåt. Ditt arbetssätt är strukturerat och noggrant. Du samarbetar väl med andra och sist men inte minst är du såklart serviceinriktad.Du erbjuds

Ett uppdrag på en myndighet. Uppdraget omfattar heltid med start i maj och fram till september 2019, med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Det är viktigt att det tydligt framgår i ditt CV att du uppfyller de krav som ställs för tjänsten.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.Lidén@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.
Vi tar inte emot ansökningar via email.Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.Område:

Solna
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Kajsa Lidén
kajsa.liden@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 maj . Arbetsort : Solna . Publicerat : 23 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Assistent till myndighet i Solna