Jurek

Arkivassistent sökes för kortare uppdrag!

Just nu söker vi en engagerad arkivassistent för kunds räkning! Är du tillgänglig för start omgående? Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

Gallra, rensa, boxlägga och förteckna verksamhetens äldre analoga dokument. Att gallra en handling innebär att den förstörs enligt ett fastställt gallringsbeslut. Verksamheten och organisationens generella bevarande- och gallringsplaner reglerar vilka allmänna handlingar som ska bevaras och vilka som kan gallras. Då dokumenten kan vara omfattande krävs ett gott ordningssinne samt förmåga att memorera de olika dokumenten som räknas upp i bevarande- och gallringsplanen. 

 

 

Vem är du?

Vi ser att du är flexibel, ordningsam och strukturerad och har god förmåga att vara självständig. I vissa arbetsmoment krävs finmotorik och tålamod, t.ex. vid arkivering av material. Viss datorvana och förmåga att lära sig nya system behövs då arbete i flera system kommer göras. Vi tror också att du uppfyller följande;

 

• Avslutad gymnasieutbildning, meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning inom arkiv eller liknande

• Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

• Meriterande är om du haft liknande tjänst tidigare och arbetat i både fysiska och digitala arkiv

 

 

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag med omfattning på heltid med start omgående till 2021-12-31, med möjlighet till förlängning. Arbetet utförs på kontoret med placering i Haninge. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Haninge

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Haninge . Publicerat : 24 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Arkivassistent sökes för kortare uppdrag!