Jurek Bemanning

Arkivarie till myndighet centralt i Stockholm

Just nu söker vi dig, serviceinriktad, kvalitetsmedveten och självgående arkivarie. Vill du arbeta på en myndighet centralt i city på ett längre uppdrag? Välkommen in med din ansökan redan idag!


Arbetsbeskrivning

Uppdraget kommer utföras på en myndighet vars uppdrag är att granska vad statens pengar går till, hur de redovisas och hur effektivt de används.

Du kommer arbeta med hanteringen av myndighetens fysiska arkiv och se till att den sker i överenstämmelse med både lagstiftningens krav och verksamhetens behov. I detta ingår bland annat att ordna och förteckna arkivet, inventera och samla arkivbestånd. Vidare ingår det att verkställa gallring, flytta om arkivmaterial mm. I arbetsuppgifterna kommer även att ingå att delta i planering och administration av en kommande flytt av arkivet då myndigheten kommer under aktuella perioden flytta till nya lokaler. Det kommer även att ingå vissa registratorsuppgifter i din roll.


Vem är du?

Vi söker dig som har ett serviceinriktat förhållningssätt, är kvalitetsmedveten och självgående. Vidare är du bra på att strukturera och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ska också ha;

• Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning och minst (1) års arbetslivserfarenhet av likande arbete. Alternativt, minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som arkivarie.
• Praktisk erfarenhet av offentlig sektor
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Goda kunskaper dokument- och ärendehanteringssystemet W3D3

Meriterande är om du har erfarenhet av arkivflytt eller erfarenhet av arbete som registrator.


Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start 3 februari 2020 och pågår under 9 månader, med chans till förlängning om 3 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Arkivarie, W3D3, myndighet

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Kajsa Lidén


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 december

Kategorier : Kontor & Administration Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Arkivarie till myndighet centralt i Stockholm