Jurek Bemanning

Area Sales Manager till Mackmyra Svensk Whisky

Är din sociala egenskap, driv & engagemang det vassaste du har? Drivs du av försäljning & egen utveckling?
Läs då gärna vidare för tjänsten som Area Sales Manager för Mackmyra Svensk Whisky Stockholm eller Göteborg!


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en Area Sales Manager till Stockholm och en Area Sales Manager till Göteborg. I rollen kommer du att driva din egen försäljning av Mackmyras berömda whiskytunnor mestadels mot B2C. Du kommer till stor del att fokusera på att bygga goda relationer för att hela tiden stärka dina befintliga relationer samtidigt som du hela tiden strävar efter att skapa nya. Du kommer även ha stor kontakt med barer, restauranger, företag och eventföretag för att kunna arrangera events och whiskyprovningar med befintliga och potentiella kunder

Du kommer att ansvara för och driva försäljning mot lokala lager samt mässor i din region. Du kommer ha tätt samarbete med marknadsavdelningen, säljstöd samt med Brand Ambassadörer. En naturlig del av arbetet läggs på kvällar och helger. Du rapporterar till Försäljningschef Norden.


Vem är du?

För att lyckas i rollen som Area Sales Manager se vi gärna att du har eftergymnasial utbildning, kanske inom gastronomi, försäljning eller service management. Du har några års erfarenhet från försäljning av konsument eller sällaköpta produkter. Vidare behärskar du båda svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Som person är du nyfiken och orädd. Du är om dig och kring dig och har en kreativ ådra för att driva försäljning framåt samt lösningsorienterad. Självklart är du glad, social, framåt och är van att träffa och hantera olika typer av människor i olika miljöer.


Du erbjuds

En flexibel, kul och spännande tjänst på ett bolag med stora utvecklingsmöjligheter. Här bestämmer du din egen fartfyllda vardag och får chansen att arbeta med otroliga kunder och kul produkter.

I denna rekrytering samarbetar Mackmyra med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan.
 
Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Monia Letmark


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 oktober

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Area Sales Manager till Mackmyra Svensk Whisky