Jurek

Arbetsrättsspecialist om intresserad av deltidsuppdrag?

HR konsult med ett intresse för arbetsrätt och tillgänglig för ditt nästa uppdrag? SE HIT!

 

 

Om uppdraget 

För kunds räkning söker vi just nu en erfaren HR konsult för ett uppdrag på 50 % med start omgående och löpande cirka sex månader framåt. Huvudfokus i detta uppdrag kommer vara att stötta organisationens HR team, om totalt tre HR Business Partner, och avlasta dem primärt med arbetsrättsliga frågor och vid förhandling. Du kommer driva och utveckla samarbetet med facklig part. Detta är en ny roll, där du kommer kunna göra stor skillnad. Du arbetar tätt tillsammans med både HR och chefer i organisationen och fyller en viktig funktion i att utveckla denna funktion och avlasta organisationen på ett relevant sätt. 

 

 

Vem är du? 

Personen vi söker till detta uppdrag kommer med en bakgrund som förhandlare, gärna med en bredd inom HR i grunden. Du har ett stort intresse för just arbetsrätt och lockas av ett uppdrag som i huvudsak fokuserar på förhandling. Vi tror att du är en van konsult som snabbt kan sätta sig in i verksamhetens behov och avlasta med din expertis. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med transportavtalet ser vi det som starkt meriterande. Som person är du kommunikativ, lösningsorienterad och flexibel. 

 

 

Om uppdraget 

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start så snart som möjligt och löpande sex månader framåt, om 50 % - med chans till förlängning för rätt konsult. Du är mer än välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se vid frågor kring uppdraget. 

 

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 

Sökord: Human Resources, HR Business Partner, Förhandlare, arbetsrätt, labour law. 

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 november

Kategorier : HR & Organisation Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Arbetsrättsspecialist om intresserad av deltidsuppdrag?