Jurek Bemanning

Arbetsrättsjurist till internationell advokatbyrå

Vi expanderar och söker därför jurister till vårt kontor i Stockholm. Fortsätter du när andra stannar? Vill du vara med att ändra det konventionella tänkandet i juridikbranschen? Då är du kanske vår nya jurist!


Arbetsbeskrivning

Vi söker en begåvad och engagerad jurist som brinner för arbetsrätt till vårt Stockholmskontor. Från dag ett blir du en del av vårt specialiserade team inom arbetsrätt. Du får massor av klientkontakt vilket bidrar till att göra vardagen spännande och utmanande. Du blir en del av ett team där varje enskild person är viktig. Du kommer att arbeta med varierade juridiska uppgifter uppgifter där du kommer att lösa komplexa problem och arbeta nära klienterna.


Din profil

Du har en juristexemen med minst 2-3 års erfarenhet av arbetsrätt, exempelvis från en affärsjuridisk byrå. Du drivs av att hitta lösningar och leverera de bästa resultaten och är bekväm med att ta ansvar. Du har en god känsla för ordning och är bra på att ha en överblick över ditt arbete samt hantera många parallella projekt. Som person är du effektiv, energisk och flexibel. Eftersom mycket av vårt arbete är internationellt är det viktigt att du är flytande i svenska och behärskar engelska i tal och skrift på hög nivå.


Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utmanande roll på en internationell advokatbyrå. I denna roll får du stort eget ansvar och har goda utvecklingsmöjligheter. Kontoret är beläget i attraktiva lokaler i centrala Stockholm.


Om verksamheten

IUNO är en internationellt inriktad advokatbyrå. Med den senaste tekniken och i attraktiva lokaler ger vi högspecialiserad rådgivning inom de viktigaste affärsjuridikområdena till en kundkrets som i huvudsak består av stora och medelstora företag i Danmark och i utlandet.

IUNO har kontor i Köpenhamn, Stockholm och Oslo. Det kommer att sitta i Stockholm.

Våra kunder uppskattar vår personliga och informella stil. Du kan lära känna oss bättre på www.iuno.dk och som @iuno på LinkedIn och Twitter.

I denna rekrytering samarbetar IUNO med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: arbetsrätt, affärsjuridik, juridik, advokatbyrå

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Agnes Smedberg
agnes.smedberg@jurek.seAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Arbetsrättsjurist till internationell advokatbyrå